futball
 • 2022. január 6. 18:18
  Modern futballt játszó Ferencvárost ígér Sztanyiszlav Csercseszov, a klub december 20-án kinevezett új vezetőedzője.
  Címkék:
 • 2022. január 2. 10:21
  „Nekünk az a célunk, hogy felfejlődjünk Európában, hogy erősebbek legyünk a Dinamo Zagrebnél, hogy erősebbek legyünk a lengyel bajnokcsapatnál, erősebbek legyünk a Slavia Prahánál, a Partizan Beogradnál."
  Címkék:
 • 2021. december 20. 14:09
  Cél a magyar bajnokság és a Magyar Kupa megnyerése, illetve a nemzetközi porondon a csoportkör újbóli elérése, lehetőleg a Bajnokok Ligájában -jelentette ki Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. ügyvezető-igazgatója.
 • 2021. november 15. 19:47
  A sérült Szoboszlai Dominik hiányában Varga Kevin került be a magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatába, amely 20.45 órakor Lengyelország otthonában kezdte utolsó világbajnoki selejtezőjét.
  Címkék:
 • 2021. november 13. 14:10
  A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség elnöke a magyar miniszterelnökkel tárgyalt Budapesten. A sportág időszerű kérdéseit tekintették át.
 • 2021. november 12. 21:12
  A Rossi-legénység nagy fölényben kezdte a mérkőzést San Marino ellen, s a magyar válogatott hamar vezetést szerzett a világbajnoki selejtezőn.
  Címkék:
 • 2021. október 12. 21:52
  A magyar csapat a 6-3 óta először nem kapott ki Angliában. Mi vezettünk egy-nullra. Negót fejbe rúgta Shaw a 16-os vonalánál. A büntetőt Sallai Roland értékesítette. A hazaiak a 37. percben egyenlítettek. A 96. percben döntetlennél fújta le a meccset a bíró.
  Címkék:
 • 2021. október 10. 17:45
  Az olasz szövetségi kapitány, Marco Rossi számára ez a meccs óriási kudarc. Nehéz elfogadni Rossi magyarázatát, hogy a rendelkezésére álló játékosokból ennyi hozható ki.
  Címkék:
 • 2021. október 8. 16:33
  Marco Rossi: "Agresszívabb, dinamikusabb játékot várok, védekezésben pedig nagyobb szervezettség kell. Úgy vélem, több egyéni megoldásra lesz szükség a hatékonyabb támadásépítéshez, de említhetném még a hozzáállást is."
  Címkék:
 • 2021. augusztus 24. 21:45
  A Ferencváros hazai pályán is 3-2-es vereséget szenvedett a Young Boystól, így a svájci csapat kettős győzelemmel, 6-4-es összesítéssel jutott a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörébe, míg a magyar bajnok az Európa-liga főtábláján szerepelhet.
  Címkék:
 • A baloldal kamuügyet kiáltott, a Fidesz bízik a nyomozóhatóságokban
  Méltóságot is sértő vitában a Fővárosi Közgyűlés baloldali többsége tudomásul vette a Városháza eladásának ügyét vizsgáló bizottság jelentését a szerdai ülésen. A baloldal ugyanazt hangoztatta, amit a vizsgálóbizottság felállításától kezdve mondott: fake news, kamuügy, nincs bizonyíték, a Fidesz és a titkosszolgálatok találták ki az ügyet. A Fidesz–KDNP frakció visszautasította a vádakat, és leszögezte: a bizottság nem nyomozóhatóság, ráadásul a mozgásukat erősen korlátozta a baloldal.
 • Soros egyik blogján magasztalták az egekig Márki-Zayt
  Az Open Democracy nevű blogon egy vágyvezérelt és a valósággal köszönő viszonyban sem lévő írás jelent meg.
 • Őszinte ítélet az SZFE korábbi színvonaláról: „Döbbenetesen vékony”
  Gulyás Márton, a Partizán műsorvezetője „döbbentesen vékonynak” nevezte azt a tudást, amit meg lehetett szerezni a Színház- és Filmművészeti Egyetemen (SZFE), Szirmai Gergely influenszer a Partizánban pedig arról beszélt, hogy az egyetemen egyáltalán nem értettek az internetes műsorkészítéshez, a diákok pedig nem kaptak visszajelzést az önálló alkotótevékenységükkel kapcsolatban.
MTI Hírfelhasználó