USA
 • 2022. május 10. 23:41
  Miért van az, hogy az egész tudás-osztály, az értelmiség ennyire balos lett? Nem csak az egyetemek, hanem az egész kulturális elit. Van egy nemzedéki változás. A hatvanas években ötből legalább egy professzor középjobbos volt. Ez elég jelentős kisebbség. Ez azóta megváltozott – rögzíti Jon A. Shields.
 • 2022. május 6. 09:13
  A Pentagon erősíthette meg a Moszkva cirkáló pozícióját, utána Ukrajna két rakétával csapott le a hadihajóra, írja a BBC.
  Címkék:
 • 2022. március 11. 23:40
  Soros az előző választási ciklus alatt több mint 70 millió dollárt fordított a Biden jelöltségét támogató választási tevékenységre, ami több mint háromszorosa a 2016-os választási ciklusban elért 22 millió dolláros korábbi csúcsának, amivel akkor még Hillary Clintont támogatta.
 • 2022. január 18. 15:24
  Morris úgy vélte, egy esetleges demokrata kudarc a novemberi, úgynevezett félidős - tehát a választási ciklus félidejében tartandó - kongresszusi választásokon könnyen Joe Biden elnök és Kamala Harris alelnök ellen hangolhatja a Demokrata Pártot. Ez pedig Hillary Clinton malmára hajtaná a vizet...
  Címkék:
 • 2022. január 4. 23:49
  Az orosz álláspont az, hogy ha veszélyeztetik őket Ukrajnában, akkor ők is tudnak olyan fegyvereket telepíteni, amelyek elérik Nyugat-Európát. Ugyanakkor számukra a cél nem az Európai Unió veszélyeztetése, hanem az Egyesült Államoké. Ennek megfelelően az oroszok a tengerekre és az űrbe fognak fegyvereket telepíteni.
 • 2021. október 22. 11:16
  John Matze, a Parler vezérigazgatója így kommentálta az eseményeket: Igen, elsők voltunk, ameddig a Twitter dühöngő fake news csürhéje és az igazságos versenyt ellenző barátaik el nem lehetetlenítettek. Azóta a Parler újra elérhető az Apple alkalmazásboltjában.
 • 2021. október 14. 22:00
  Számtalanszor felmerült már annak a gyanúja, hogy az infarmatikai trösztök közvetett vagy közvetlen módon megpróbálnak beleszólni szuverén országok választásaiba, hogy a számukra legalkalmasabb jelöltet segítsék hatalomhoz. Most viszont minderre kézzel fogható bizonyíték is van.
  Címkék:
 • 2021. október 12. 12:57
  Biden a tálibok kezébe adta az evakuálás sorsát, és ezzel együtt mindazoknak az életeknek a sorsát, akik részt vettek benne, abban bízva, hogy betartják a tálibok a megállapodásokat, garantálják az amerikaiak biztonságát a repülőtérre menet. Biden hazudott a kabuli dróncsapás „sikeréről" is, hogy Amerika utolsó hivatalos tette Afganisztánban ne civilek megölése legyen. Ez volt az utóbbi idők legamatőrebb külpolitikája.
  Címkék:
 • 2021. október 9. 23:42
  Európában a konzervatív ügy valóságos vezető ereje Magyarország lett – mondja az American Conservative Union igazgatója, Dan Schneider.
  Címkék:
 • 2021. október 6. 12:34
  Orbán Viktor 11 éves kormányzása Magyarország demokratikus történetének egyik legsikeresebb időszaka - írta David Cornstein, az Egyesült Államok volt magyarországi nagykövete (2018-2020) a Newsmax című konzervatív amerikai magazinban megjelent véleménycikkében.
  Címkék:
MTI Hírfelhasználó