Kövér László
 • 2021. október 15. 13:48
  Minden európai nemzet és minden európai állam létérdekének nevezte a nemzeti önazonossághoz való jog biztosítását az Országgyűlés elnöke pénteken Budapesten, a Parlamentben. Kövér László a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumának (KMKF) plenáris ülésén tartott megnyitó beszédében arról beszélt, hogy az államokra mint közhatalmakra új kihívásként nehezednek a magánhatalmak.
 • 2021. október 14. 23:27
  A magyar-litván parlamenti kapcsolatok, a koronavírus-járvány, a biztonságpolitika és a migrációs válság kezelése állt azoknak a megbeszéléseknek a középpontjában, amelyeket az Országgyűlés elnöke folytatott csütörtökön Vilniusban.
 • 2021. október 13. 18:11
  Csak egy erős Európa védhet meg bennünket, de Európa csak akkor lehet erős, ha mi is erősek vagyunk külön-külön. Ezért Lettország a jövőben is hűséges, lojális szövetségest talál Magyarországban - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke, aki hivatalos házelnöki látogatást tett a lett parlamentben.
 • 2021. október 8. 19:41
  Kövér László szerint Magyarországnak és az erdélyi magyarságnak kötelessége segíteni a lélekmentésben a csángómagyar testvéreket. Az Országgyűlés elnöke Csíkszeredában beszélt erről a magyar kormány támogatásával felépített csángó kollégium péntek délutáni ünnepélyes átadóján.
 • 2021. október 5. 22:08
  Azon ellenzéki hangokra, amelyek szerint az alaptörvény egyszerű parlamenti többséggel is megváltoztatható, Kövér László házelnök azt mondta: azok táborához tartozik, akik szerint ezek a nyilatkozatok átlépték a büntetőjog határát, "ha nekem van igazam, akkor holnap büntetőeljárást kellene indítani azokkal szemben, akik az alkotmányos rend felforgatására uszítanak".
 • 2021. szeptember 24. 13:53
  A balkáni népek számára az út az Európai Unióba Közép-Európán keresztül vezet - jelentette ki a miniszterelnök pénteken, Budapesten.
 • 2021. szeptember 23. 17:26
  Büszkék lehetnek a visegrádi négyek (V4) az együttműködés létrejöttére, a kooperáció az elmúlt 30 év alatt sikertörténetté vált - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke csütörtökön.
 • 2021. szeptember 18. 19:15
  Növelni kell a szülőföld megtartó erejét, mert az elmúlt harminc évben 25 millió munkavállaló távozott Nyugat-Európába Kelet- és Közép-Európából, és ez az elvándorlás legalább ezermilliárd eurójába került az érintett országoknak - erről is beszélt Kövér László, az Országgyűlés elnöke szombaton Salgótarjánban.
 • 2021. szeptember 17. 17:49
  "Mi, magyarok mindig rendes feltámadásra várunk", ez pedig csak akkor van, ha saját erőnkből tudjuk elhárítani a fenyegető veszélyt vagy saját erőnkből tudunk változtatni a sorsunkon - jelentette ki az Országgyűlés elnöke pénteken az Országházban rendezett Petneházy történelmi konferencián.
 • 2021. szeptember 11. 17:22
  Kövér László úgy fogalmazott: napjainkban sátáni, sötét erők veszélyeztetik mindazt, amiben a keresztény ember hisz. Veszélyeztetik a kereszténységre épülő civilizációnkat, szabadságunkat és emberi méltóságunkat - tette hozzá, amikor a Parlamentben fogadta a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus egyházi vendégeit.