Kövér László
 • 2021. december 2. 21:06
  Kövér László a Mikulást homoszexuálisként ábrázoló norvég posta reklámjáról szólva azt mondta: azt két súlyosbító tényező még aljasabbá teszi. Egyrészt állami intézményről van szó és nem "Soros Gyuri bácsi NGO-iról", másrészt gyermekeink legkedvesebb ünnepeinek egyikét gyalázza meg.
 • 2021. november 18. 13:50
  Kövér László: Magyarország és Ciprus megbízható szövetségesek az Európai Unióban (EU), de a két ország lakói előbb voltak barátok, mint szövetségesek. Nagyon sok, hazánkban végzett ciprusi diák ápolja magyarországi kapcsolatait.
 • 2021. november 16. 14:40
  Magyarország és Egyiptom közötti kétoldalú kapcsolatokról, a parlamentek közötti együttműködésről, a gazdasági és turisztikai kapcsolatok fejlesztéséről és a koronavírus-járvány okozta kihívások leküzdéséről is szó volt Kövér László, az Országgyűlés elnöke és Hanafy Ali El-Gebaly, az egyiptomi Parlament Képviselőháza elnökének keddi budapesti találkozóján.
 • 2021. november 12. 13:40
  Kövér László házelnök megbeszélést folytatott Jüri Ratas észt házelnökkel aki hivatalos látogatásra érkezett Magyarországra - közölte az Országgyűlés sajtófőnöke pénteken az MTI-vel.
 • 2021. november 11. 12:50
  Az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának (ÁBLT) első állandó kiállítása "megrendítő figyelmeztetés a történelmi felejtés ellen" - jelentette ki az Országgyűlés elnöke csütörtökön Budapesten.
 • 2021. november 5. 18:58
  Horváth János számunkra egy győztes magyar jellem megtestesülése volt a történelmileg vesztes 20. században - hangsúlyozta az Országgyűlés elnöke a kápolnásnyéki Halász-kastélyban pénteken a száz éve született Horváth János egykori országgyűlési képviselő, volt korelnök domborművének avatásán.
 • 2021. november 3. 17:37
  Az Országgyűlés elnöke szerint a jövőben megerősödnek és felemelkednek azon nemzetek, államok, szövetségek és földrészek, amelyeknek van szilárd értéktudatuk és nemzeti identitásuk, ugyanakkor gyengülni, hanyatlani fognak mindazok, amelyek nem rendelkeznek ezekkel a társadalmaikat szorosan összefűző értékekkel.
 • 2021. október 28. 18:58
  Az Országgyűlés elnöke szellemi honvédelemnek nevezte a 16. századi magyar nyelvű könyvnyomtatást csütörtökön Debrecenben.
 • 2021. október 26. 17:50
  A magyaroknak az élet minden területén az értéket kell képviselniük az értéktelenséggel szemben - mondta az Országos Pálinka- és Törkölypálinka verseny keddi díjátadó ünnepségén az Országházban a rendezvény fővédnökeként a házelnök.
 • 2021. október 22. 09:56
  Kövér László: a Nyugat ugyanúgy hagyott cserben minket 2006-ban, mint 1956-ban, „és most is ugyanúgy szívesebben kooperálnának egy kollaboráns neobolsevista bandával, mint ahogy 1989-90 után is jobban örültek volna, ha nincs hatalmi változás hazánkban, hiszen az úgynevezett reformkommunistákkal már korábban elkezdtek sikerrel üzletelni."
 • Elpusztít bennünket a radikális baloldali szentháromság
  Lemondott professzori rangjáról a torontói egyetem ismert kutatója, Jordan B. Peterson. A kanadai akadémikus, sztárpszichológus azzal magyarázta döntését, hogy a faji és szexuális sokszínűséget hirdető progresszív eszmék lebontják az oktatás és a tudomány intézményeit, a szólásszabadság fogalmát újraértelmezve pedig végül pusztulásba hajszolják a nyugati világ kultúráját és társadalmait is. A szerző meglepetésre Vlagyimir Putyintól is idéz: az orosz államfő a nyugati haladóknak tulajdonítja azokat az eszméket, amelyek szó szerint népirtásba torkollottak a hazájában.
 • A kormány elismeri az egyházak munkáját
  A kormány elismeri és megbecsüli az egyházak munkáját, azt amit az országért, az emberekért tesznek - jelentette ki Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes vasárnap Miskolcon, a görögkatolikus székesegyház megújított templombelsőjét megáldó ünnepi liturgia után.
 • Kultúránknak része mindaz, amit ezer év szokássá formált
  Nekünk, magyaroknak két születésnapunk is van. Augusztus 20-án az országét, a magyar kultúra napján a nemzetét ünnepeljük – emelte ki Novák Katalin, a kormánypártok államfőjelöltje a Sopronban szombat este elmondott ünnepi beszédében.
MTI Hírfelhasználó