KDNP
 • 2022. november 11. 15:56
  Európa vagy a szabad, a keresztény kultúrára épülő nemzetek Európája marad, vagy migránsok által elözönlött kontinens, Európai Egyesült Államok lesz - erről beszélt Latorcai Csaba, a KDNP ügyvezető főtitkára pénteken a budapesti Fiumei úti sírkertben, ahol a párt elhunyt politikusaira emlékeztek.
  Címkék:
 • 2022. november 8. 18:34
  Ebben a zűrzavaros, gyorsan változó világban látni kell, mi az igazán fontos, és ilyen az idősek megbecsülése, tisztelete. Akkor lehet haladni, ha a fiatal nemzedékek építenek az idősek bölcsességére - fogalmazott Simicskó István.
  Címkék:
 • 2022. november 4. 22:26
  Hidat kell építeni az emberek között, legyenek akármennyire különbözőek is, ahogy Mansfeld Péter vagy Tóth Ilona, akiknek volt egy közös céljuk, amiért küzdöttek: Magyarország függetlensége. Ez a cél bennünket is összeköt velük - mondta a KDNP budapesti választmányának elnöke pénteken a fővárosban az 1956-os forradalom és szabadságharc leverésének, a szovjet csapatok bevonulásának évfordulóján.
  Címkék:
 • 2022. október 28. 14:19
  Az 1222-es Aranybulla jelentőségéről és az Aranybulla napjáról nyújtott be törvényjavaslatot pénteken az Fidesz és a KDNP frakcióvezetője az Országgyűlésnek.
  Címkék:
 • 2022. július 29. 23:49
  Falnak ütközött a rendszerváltozás Hatvanban: jól működő üzemek szűntek meg, képzett szakemberek maradtak munkafeladat nélkül. Nyugati cégek vezényelték az újraiparosítát. A város alpolgármestere évtizedeken át kereszténydemokrata politikusként szervezte a fölemelkedést.
  Címkék:
 • 2022. július 29. 08:59
  Zala vármegye az innováció fellegvára lehet, hiszen a közép-európai jelentőségű tesztpálya mellé már most számos további innovatív piaci szereplő telepedett meg, és továbbiak megjelenése is várható – mondja Császár Zoltán, a KDNP Zala vármegyei elnöke.
 • 2022. július 26. 23:49
  A biblikus értékek azok, amelyek normaadó normaként megóvnak bennünket az Európa-szerte tapasztalható vadhajtásoktól. Ezek mentén szervezzük közösségi életünket. Korábban kollégiumok szervezésében is részt vettünk, sok fiatallal – mondja Dr. Birkás Antal, a KDNP Protestáns Műhelyének elnöke.
 • 2022. július 26. 08:43
  Folyamatosan figyeljük a közéleti eseményeket, ezeket taggyűléseinken és az online térben is megvitatjuk, képviselvén a kereszténydemokrata eszmeiséget – fogalmaz a városi KDNP-elnök, Rehó János.
  Címkék:
 • 2022. július 22. 16:52
  A vármegye kiemelkedő természeti erőforrásokkal, értékekkel rendelkezik és kulturális értékei, az épített környezetének egyedülálló elemei jelentős vonzerővel bírnak. A fenntarthatóság, a természet- és környezetvédelem több célnál és javasolt intézkedésnél megjelenik a Natura2000 területek, valamint a természetvédelmi területek védelmére – részletezi Smidné Vereb Julianna, a KDNP vármegyei elnöke.
 • 2022. június 21. 12:58
  Szászfalvi László (KDNP) az egyházak és a kormány együttműködésének fontosságáról beszélt. Szerinte a kormány 2010 óta nem pusztán együtt akar élni az egyházakkal, hanem szövetséget és együttműködést keres velük és támogatja tevékenységüket. A KDNP elkötelezett az egyházakkal való együttműködés és anyagi támogatásuk tekintetében - hangsúlyozta.
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • A nemzet betleheme
  Hazánk keresztény alapértékeinek megerősítését is szolgálja a nemzet betleheme az ország főterén, a Parlament előtt.
 • Kárpátaljai magyarjainknál az államelnök
  Magyarokkal együtt vett részt református istentiszteleten Novák Katalin köztársasági elnök Beresgszászon, kárpátaljai látogatásán.
 • A brüsszeli bürokrácia visszaél a hatalmával
  "Egyes-egyedül a magyar baloldali ellenzék az, amelynek az az egyetlen egy politikai célkitűzése az európai politikában, hogy áskálódjon a saját hazája ellen" - jegyezte meg Deutsch Tamás, hozzátéve, ennek ékes bizonyítéka volt a határozat megszavazása. "Nem kevesebbet támogattak, mint hogy vegyék el a pedagógusoktól az ő béremelésük feltételeit szolgáló európai uniós forrásokat".
MTI Hírfelhasználó