Jobbik
 • 2022. június 27. 10:16
  A Metropol értesülése szerint a Jobbik frakciószabályzatának teljes átalakítását készíti elő a Jobbik bukott elnöke. Már meg is született az erről szóló tervezet, ami teljhatalommal ruházza fel őt. Jakab, miközben a szexbotrányba keveredett Földi István elnökjelöltségét támogatva lényegében visszatérésre készül, a parlamenti frakció pénzügyi kereteit is teljes egészében meg akarja szerezni – olvasható az oldalon.
 • 2022. június 13. 13:28
  Nemcsak pártelnökként, hanem frakcióvezetőként is meg fog bukni Jakab Péter – állítja Vona Gábor. A Jobbik egykori elnöke szerint Jakab Péter döntései rendre kudarcot vallottak, az elmúlt egy hónapban pedig már az is jobb lett volna, ha nincs senki a Jobbik élén. Jakab Péter a múlt héten mondott le, miután a párton belül harc indult az egyszemélyi vezetési módszere ellen – számoltak be róla az M1 Híradójában.
 • 2022. június 13. 09:54
  Gyurcsány Ferencnek már nincs szüksége Jakab Péterre, sőt abban érdekelt, hogy a Jobbik tovább gyengüljön – nyilatkozta a Magyar Hírlapnak Kiszelly Zoltán elemző, aki úgy látja, hogy a DK-elnök a szalámipolitikát a Momentummal folytatja. A politológus beszélt arról is, hogy a hazai baloldal miért támadja a rezsicsökkentést, és miért támogatja elvtelenül Brüsszel megszorító intézkedésekkel járó terveit.
 • 2022. június 10. 12:43
  „Bevégeztetett” – mondta a Mandiner kérdésére a Jobbikkal kapcsolatos szerdai eseményeket kommentálva a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke és parlamenti képviselője Apáti István, hozzátéve ugyanakkor, hogy ez még csak Jakab Péter pártelnöki pályafutására igaz.
 • 2022. június 2. 19:04
  Jakab Péter, a Jobbik elnöke azt állította legújabb vagyonnyilatkozatában hogy egy háztartásban él a feleségével és a gyermekeivel. Ehhez képest a valóság az, hogy a miskolci politikus körül csak a botrányok burjánzanak.
 • 2022. május 30. 11:32
  Puccskísérlet Jakab Péter pártelnökkel szemben, Jakab legfőbb bizalmasainak háttérbe szorítása, az alvó mandátumokért folytatott kenyérharc, politikai kannibalizmus jellemzi napjainkban a megcsappant támogatottságú Jobbik belső világát.
 • 2022. május 1. 09:14
  Alaposan eltaktikázta magát a „füstös szobákban” zajló tárgyalásokon Gyurcsány Ferenc és Jakab Péter: a DK és a Jobbik elnöke minden bizonnyal azt hitte, megerősítik pártjuk pozícióját az ellenzéken belüli házi versenyben, de a választások után súlyos meglepetés várta őket, hiszen a Demokratikus Koalíció 8, a Jobbik 6, a Momentum viszont mindössze 2 mandátumot bukott az előzetesen biztosra vett parlamenti helyek közül.
 • 2022. április 28. 17:04
  A Jobbik tisztességtelen 2020-as tisztújító kongresszusáról, a május 7-re kiírt elnökválasztás elcsalásáról, a párt „fregolimandátumainak” elosztásáról beszélt Varga-Damm Andrea a Narratíva című műsorban. A volt jobbikos politikus szavai egyértelműen alátámasztják lapunk információit.
 • 2022. április 23. 23:36
  A Jobbik Magyarországért Mozgalom hosszú utat tett meg: az alakulásakor antikommunista, radikális pártból Gyurcsány Ferenc legfontosabb szövetségese lett. A Mediaworks Hírcentrumának elemzése bemutatja a párt történtének tudott és kevésbé ismert, vagy egyenesen elfeledett fő mozzanatait.
 • 2021. november 22. 11:17
  – A Jobbik–DK-paktum létrejöttével Jakab Péter ugyan bejuttatja a parlamentbe pártját, de az ideológiájának, politikai arcélének és az identitásának elvesztésével nagy árat fizet, ezért politikai sikerről sem beszélhetünk az esetükben – közölte lapunkkal Kiszelly Zoltán, a Századvég igazgatója. Az elemző megmosolyogtatónak és feleslegesnek nevezte, hogy a Jobbik az utóbbi időben tagadta a megállapodás létezését, hiszen a paktum a választók körében ismert.
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
MTI Hírfelhasználó