Galló Béla
 • 2022. május 15. 13:11
  Milyen esélye van a pozícióerősödésre a szociáldemokráciának 2022-ben Magyarországon? Miért az MSZP lett a szocdem hagyomány folytatója? És ha kisajátította ezt a tradíciót, miért ment el neoliberális irányba? Galló Béla politológus könyvet írt a témáról „Mi lett veled szociáldemokrácia?” címmel, amely nemrég jelent meg a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány kiadásában.
 • 2022. április 6. 12:28
  MZP előtt először Karácsonnyal kísérleteztek, de a kockázat nála is hamar bebizonyosodott. Erre volt a klán válasza Dobrev, akit a férjéhez képest mégiscsak új szereplőként lehetett bemutatni - nyilatkozta Galló Béla.
 • 2022. március 17. 07:33
  A fősodor sajtó elsődleges tettestárs. Ma a hír nem szent, hanem fake, a vélemény nem szabad, hanem agit.prop. Agyő sajtószabadság, agyő sajtóetika, csak a hasznosság számít, mint a „régi szép” bolsevista időkben, csupán az ideológiai szósz lett más.
 • 2022. február 2. 17:55
  Ki elől rejtegethette Márki-Zay, hogy Londonban Bajnaival is találkozik?
 • 2022. január 15. 09:24
  Ki van az adva neki, csinálja csak a palávert, hadd legyen benne a tévében, még fizetnie se kell érte. Mindegy mit is mond, az a lényeg, hogy szóljon, mégpedig lehetőleg minél nagyobbat, hadd idézhessék reggeltől estig. Idézik is, de az én időmet csak ne rabolja el, ha meglátom, rögtön le is veszem a hangot, unom. Olyan ő, mint egykor az a Gábor Zsazsa...
 • 2021. december 9. 09:19
  A nagy klasszikusok (Shakespeare, Dante, s más effélék) píszi cenzorálása után, naivul úgy gondoltam, egyre aktuálisabb lesz a Könyvek átírása.
 • 2021. november 30. 14:56
  Galló Béla: „Putyin! – Villan át Amerikában edződött elméjén a mentőötlet. – Hát persze, hogy Putyin! Ő akarta a Városhazát még a régiekkel leboltolni, most meg az egészet erre a szegény Gergelyékre kenik.”
 • 2021. november 23. 10:10
  Galló Béla: „De hát én most nem beszéltem vele erről, hanem azzal, aki jóval felette áll”– szólja el magát kissé Bajnai. Vagy úgy. Vajon ki lehet az a fölöttes?
 • 2021. október 29. 18:33
  Galló Béla az MSZP-ről: Túlélési szimatuk a minap például hol Dobrevhez, hol Márki-Zayhoz irányította őket, ám ennek semmi köze sincs pártjuk "jövőjéhez", no pláne megújulásához. Bukó társaival együtt Lendvai is csinált egy pukedlit Dobrev felé, miközben előtte Márki-Zaynak tettek hűségnyilatkozatot. Mindezt természetesen "felelős politikusokként"...
 • 2021. szeptember 7. 10:07
  A térdelés magánügy, mindenki úgy kompenzálja nemzete világtörténelmét, ahogyan akarja, tartsuk ezt tiszteletben. A térdelés nem a mi gesztusunk.
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • A nemzetet békés eszközökkel tudtuk újra egyesíteni
  A magyar nemzetet 2010 után a meglévő határok mellett, békés eszközökkel tudtuk újra egyesíteni - mondta a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára hétfőn Budapesten, a XI. Kárpát-medencei Összefogás Fórumon.
 • Nácizás
  A nácizó képviselő abban reménykedik, hogy a globális hatalmi átrendeződés lokális zavarosában halászva talán neki is akad majd valami „jutalomfalat” a „globális gazditól” – írja Bogár László.
 • Két válságot is sikeresen kezelt már a kormány
  Z. Kárpát Dániel (Jobbik) arról beszélt, hogy Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke ma az Országgyűlés gazdasági bizottságában „brutális látleletet” adott a kormányzásról. A baloldali képviselő szerint a kormány és a jegybank nem működik együtt, mert a Nemzeti Bank felszólítása ellenére a kormány a beruházásokat nem halasztotta el, ezért a válság örvényei durvábbak nálunk, mint a környező országokban.
MTI Hírfelhasználó