szélsőség
 • 2022. július 15. 23:51
  A balliberális toporzékolás nem újdonság a pesti flaszteren, mint ahogy korábban a Színház- és Filmművészeti Egyetem körül. Ahogy az ilyen hisztériáknál lenni szokott, egymást érik a tüntik, a petíciók és az Alinsky-módszereknek megfelelően már az egyetem épületét is eltorlaszolták az öntudatos gyerekek – írja a Tűzfalcsoport.
 • 2022. április 12. 16:08
  Az ukrán elnök valóságos verbális hadviselésbe kezdett a magyar kormány ellen, segítséget nyújtva a baloldali jelöltnek. Ukrajna ezzel példátlan módon avatkozott bele a választási kampányba. Súlyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent a magyarországi baloldal veszélyes politikája.
 • 2022. január 14. 07:38
  A napokban folytatódik a bizonyítási eljárás Varju László, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője ellen indult büntetőperben a Fővárosi Törvényszéken. A Fővárosi Főügyészség választás rendje elleni bűntett és más bűncselekmények miatt emelt vádat az MSZP egykori középvezetője ellen.
 • 2021. november 5. 08:17
  A szélsőbaloldali politikus a napokban tette egyértelművé, hogy nem ért egyet a magyar kormány rezsicsökkentésével, és az uniós fősodort támogatja. Márki-Zay Péter szerint azzal, hogy az Orbán-kormány 2010-hez képest csökkentette a lakossági energiaárakat, a rezsit, annak „iszonyatosan tovagyűrűző" káros hatása van a környezetvédelemre is.
 • 2021. október 30. 19:31
  Dr. Somogyi János: Ezek az egykori bukott politikusok most egyszerű megélhetési egyetemi oktatók, akik egyetemi katedrán, az adófizetők pénzén hirdethetik a tudományoskodó, öncélú, kártékony bornírt butaságaikat, élősködve és visszaélve az általuk „vezérdemokráciának” titulált rendszer végtelen türelmével.
 • 2021. október 29. 14:23
  „Nekünk az a fontos, hogy egy befogadó, szeretetteljes társadalom legyünk" – vallotta be szándékát a szélsőbaloldal miniszterelnök-jelöltje.
 • 2021. október 28. 11:36
  Ylva Johansson hangsúlyozta: migránsok nélkül Európa nem tudott volna megbirkózni a világjárvánnyal.
 • 2021. augusztus 31. 23:44
  A legkésőbb jövő év elején megtartandó szavazáson a magyarok többek között arról is dönthetnek, hogy szeretnék-e, ha gyermekeiket szexuális propagandával traktálnák az oktatási intézményekben és a médiában, valamint engedélyeznék-e, hogy a kiskorúak számára elérhetők legyenek a nemváltoztató műtétek.
 • 2021. február 2. 08:54
  Bogár László: "Ez az apokaliptikus összecsapás, amelynek a 2022-es választás egy fontos felvonása lesz, évezredek óta tart, szemben a bolsevizmussal, amely mindössze százéves, és összebarkácsolásában, akárcsak a jakobinusok francia forradalomnak nevezett tömeggyilkosságainál ugyanaz a sokkal-sokkal régebben létező erő serénykedett."
 • 2020. október 9. 13:59
  Minden honfitársunknak, akiknek talán most még nem is tűnik kihívásnak nemzetünk szellemi, mentális védelme, gyermekeink biztonsága, bátran be kell mutatnunk, hogy ez a könyvesbolti áru nem mesekönyv, ezért nem is oda való. Ez olyan fegyver, amit egy gyermekáldozatokat követelő polgárháború zsoldosai szerkesztettek ellenünk.
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
MTI Hírfelhasználó