Vejkey Imre
 • 2022. január 31. 08:45
  Saját deviáns világukat akarják ránk kényszeríteni! A kereszténység helyébe egy globális világrendeletet akarnak erőszakkal léptetni, mely hasonló a világ régebbi kommunista kísérleteihez! Ez egyfajta globális forradalmat jelent, melyben nem csak a társadalom értékrendszerét, hanem annak teljes struktúráját is ki akarják forgatni a rendes kerékvágásából!
 • 2022. január 18. 10:39
  A támadás katonai jellege elgondolkodtat mindenkit, talán még azt is, aki eddig a liberális „maisteram” mögé bújt! A támadás katonai jellege nyilvánvalóvá teszi, hogy megbukott a BBS triumvirátus migrációs politikája! A támadás katonai jellege felébreszti az embereket „csipkerózsika” álmukból és észreveszik, hogy mivé alakult át a korábban szebb napokat látott nyugat.
 • 2021. december 3. 21:01
  Az Európai Parlament nagykövetének transznemű Szűz Mária-ábrázolása a politikai korrektség által diktált véleményterror, továbbá minden zsigeri elutasítása, ami a szépet, a jót, a hagyományt és a földöntúli értékeket képviselné a kontinensen – rögzítette Vejkey Imre.
  Címkék:
 • 2021. szeptember 28. 20:46
  Vejkey Imre: Minket azért akarnak kiközösíteni, mert megvédjük a családokat és a gyermekeket, mert nem engedjük a család relativizálását! Egyetértünk Ferenc pápával, aki budapesti látogatása során búcsúzóul azt üzente a magyaroknak és az egész világnak, hogy „a család apából, anyából és gyermekekből áll, pont”.
  Címkék:
 • 2021. augusztus 27. 23:43
  A baloldalon a kereszténység helyébe erőszakkal globális világrendet akarnak léptetni, amely hasonló a régebbi kommunista kísérletekhez. A keresztényeknek vissza kell utasítaniuk a közösségünk sérelmére elkövetett nyílt támadásokat, és fel kell szólítaniuk az agresszorokat, hogy fejezzék be a keresztényüldözést.
 • 2021. június 25. 11:19
  A kereszténységet ennél bőszültebben már alig lehet támadni! Ne feledjék, a keresztényüldözés a XXI. század legjelentősebb emberi jogi válsága. A világban soha nem látott mértékben tombol a keresztényüldözés! Naponta átlagosan nyolc keresztényt gyilkolnak meg, és mintegy 260 millió hívő van kitéve üldöztetésnek.
 • 2021. június 21. 16:15
  A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezető-helyettese másodfokon pert nyert a Népszava ellen. A bírósági indoklás szerint a lap a Jézust gúnyoló karikatúrája és szövege miatt megsértette a keresztény vallási közösséghez tartozásával összefüggésben érvényesített, emberi méltósághoz fűződő személyiségi jogát.
 • 2021. április 27. 23:54
  Nem tűrjük el, hogy ránk gyújtsák a templomainkat! Ezzel ugyanis lényegében az Egyházat mint közösséget gyújtják fel – nem akarják, hogy legyen helye Isten Igéjének, legyen egy hely, ahol a lélek dolgaira összpontosíthatunk.
 • 2021. március 16. 08:55
  A keresztényüldözés jelen van Európában is, míg azonban Afrikában gyilkol a keresztényellenes szélsőség, a mi kontinensünkön a gúny nyilaival lőnek a szeretet vallásának hívőire.
 • 2021. január 26. 08:33
  Egy ítélőmester, aki emberek sorsáról dönt, azzal a szélsőséges megfogalmazással élt, hogy a megjelent karikatúra jópofa, az átlag magyar állampolgár viccként fogja fel. 2015-ben Párizsban egy hasonlóan jópofa rajz miatt 12 ember halt meg és további 11-en megsebesültek. Igaz, az a rajz egy másik vallást gyalázott meg.
MTI Hírfelhasználó