A Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei
2024. június 19. 21:22

A Szerencsejáték Zrt. honlapján olvasható tájékoztatás szerint a június 19-én megtartott 25. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:

Első számsorsolás:

13 (tizenhárom)
19 (tizenkilenc)
20 (húsz)
25 (huszonöt)
28 (huszonnyolc)
30 (harminc)
34 (harmincnégy)

Második számsorsolás:

 8 (nyolc)
15 (tizenöt)
17 (tizenhét)
20 (húsz)
22 (huszonkettő)
30 (harminc)
31 (harmincegy)

Nyeremények:

7 találatos szelvény nem volt;
a 6 találatosokra 341 160 forintot;
az 5 találatosokra 7515 forintot;
a 4 találatosokra 2595 forintot fizetnek.
 

mti
Címkék:
 • Kezet foghatunk-e „lapáttal agyonverni” akaróval?
  Kapaszkodjunk meg: Európában hangzott el a förtelmes mondat. Sőt ami még fájóbb: a kontinens kellős közepén, Magyarországon harsogta ezt olyan politikus, akit korábban megválasztottak felelős pozícióba.
 • Lapáttal a demokráciában
  Az biztosra vehető, hogy Berlinben, Párizsban, Washintonban, New Yorkban politikusok szólaltak volna meg, s felpörgött volna a hisztériakeltés a világsajtóban. Most Brüsszelben kirobbant a csend.
 • Joe Biden visszalép az elnökjelöltségtől
  Joe Biden az X közösségi oldalon közzétett levelében úgy fogalmazott: "úgy hiszem, hogy a pártom és az ország legjobb érdekét az szolgálja, hogy visszalépjek, és kizárólag kötelezettségeim teljesítésére összpontosítsak elnöki időszakom hátralévő idejében".
 • Piastri karrierje első sikerét aratta a Körmagyaron
  Új bajnokot avatott a magyar versenypálya: ausztrál siker Mogyoródon. A herendi sisak a második helyre volt jó Lando Norrisnak.
 • A magyar tenger nemes hagyománya
  Napos, gyengén szeles idő és - ahogy a balatoni hajósok mondják - "kivasalt", vagyis teljesen sima víz fogadta a Balaton-átúszás résztvevőit. A tó vize 26-27 fokos és később sem várható jelentős szélerősödés.
MTI Hírfelhasználó