Leszúrta férjét egy nő Demecserben, letartóztatta a bíróság
2024. április 18. 14:19

Halálra szúrta férjét egy nő a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Demecserben, a gyanúsított letartóztatását csütörtökön rendelte el a Nyíregyházi Járásbíróság.

Szim-Resán Dalma, a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője az MTI-hez eljutatott közleményében azt írta, a megalapozott gyanú szerint a házastársak között hétfő este alakult ki szóváltás, melynek során a gyanúsított egy konyhakéssel, a mellkasa bal felső részén megszúrta férjét.
 
  Az asszony a tettét követően értesítette a mentőket, akik az időben érkező orvosi ellátás ellenére sem tudták megmenteni a férfi életét - ismertette a szóvivő.
   
Hozzátette, a halált okozó testi sértés bűntettével gyanúsított nő büntetlen előéletű, cselekményét azonban egy korábban elkövetett bűncselekmény miatt alkalmazott feltételes ügyészi felfüggesztés hatálya alatt követte el.
   
A végzés nem végleges, a gyanúsított és védője enyhébb kényszerintézkedés, bűnügyi felügyelet elrendelése érdekében fellebbezést jelentett be.
 

MTI
Címkék:
 • Magyar győzelem a hazai futballban
  Íme, itt van a lehetőség a lengyel-svéd edző előtt. Jusson be a Konferencia-liga csoportkörébe, és vigye csapatát az egyenes kieséses szakaszban tovább. Már a jövő tavasszal telt ház lesz a Sóstói Stadionban, még Diósgyőrből is érkeznek nézők. Ezért kapja hatalmas fizetését a lengyel-svéd edző.
 • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
  „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
 • Limoges-i Krisztus-korpusz Homokbödögéről
  Azzal, hogy közgyűjteményi központtá is válik a magyar nemzet múzeuma, lehetőség nyílik arra, hogy az ország minden múzeumának erőforrását bevonva, együtt gondolkodva a magyar nemzet közösségének egészével tudjunk haladni az értékőrzés útján - tette hozzá Latorcai Csaba.
 • A budapestiek állják a "milliárdos Gyurcsány-számlát"
 • A vértanú – szörnyű történelmi párhuzam
  Látjuk a baljós jeleket, a balliberális politikai oldal romboló munkáját, és eszünkbe jut, hogy ezek elődei egykor mekkora károkat okoztak hazánknak. Látjuk, hogy ma is vannak könnyen félrevezethető emberek, akikre hatnak a hangzatos ígéretek, a látványos külsőségek, a szemfényvesztő gesztusok, s újabban azok a trükkök, amelyekkel mindezt nemzeti színű csomagolásban tálalják a közönségnek
MTI Hírfelhasználó