Egyetértés Dunaújvárosban a Fidesz és a KDNP között
2024. április 12. 22:08

A Kereszténydemokrata Néppárt cáfolja, hogy Dunaújváros vonatkozásában feszültség alakult ki volna ki a Fidesz és a KDNP között. A sajtóban megjelent híresztelésekkel ellentétben a Fejér vármegyei településen a június 9-i önkormányzati választásra történő jelöltek állítása során nem alakult ki ellentét a Fidesz és a KDNP között, a pártszövetség közös jelölteket állít Dunaújvárosban.

Mi, kereszténydemokraták az összetartásban hiszünk, nem pedig a széthúzásban. Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a dunaújvárosi embereknek ne kelljen újabb öt évig a baloldal semmittevését és szeretett városuk hanyatlását végignézniük. Sajnálatosnak tartjuk, hogy a KDNP dunaújvárosi csoportja jelenlegi vezetőjének magánvéleményét a baloldali sajtó úgy próbálta beállítani, mintha az a Kereszténydemokrata Néppárt álláspontja volna.

Ezúton is rögzítjük, hogy a Kereszténydemokrata Néppárt dunaújvárosi polgármester-jelöltje Magyar András. A KDNP álláspontja szerint ugyanis Magyar András a legjobb választás Dunaújváros és a Dunaújvárosban élők számára, és Ő az a személy, aki végre valódi fejlődést tud hozni a városnak az elkövetkező évekre.

Nyikos László, a KDNP Fejér Vármegyei elnöke 

gondola
Címkék:
 • Magyar győzelem a hazai futballban
  Íme, itt van a lehetőség a lengyel-svéd edző előtt. Jusson be a Konferencia-liga csoportkörébe, és vigye csapatát az egyenes kieséses szakaszban tovább. Már a jövő tavasszal telt ház lesz a Sóstói Stadionban, még Diósgyőrből is érkeznek nézők. Ezért kapja hatalmas fizetését a lengyel-svéd edző.
 • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
  „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
 • Limoges-i Krisztus-korpusz Homokbödögéről
  Azzal, hogy közgyűjteményi központtá is válik a magyar nemzet múzeuma, lehetőség nyílik arra, hogy az ország minden múzeumának erőforrását bevonva, együtt gondolkodva a magyar nemzet közösségének egészével tudjunk haladni az értékőrzés útján - tette hozzá Latorcai Csaba.
 • A budapestiek állják a "milliárdos Gyurcsány-számlát"
 • A vértanú – szörnyű történelmi párhuzam
  Látjuk a baljós jeleket, a balliberális politikai oldal romboló munkáját, és eszünkbe jut, hogy ezek elődei egykor mekkora károkat okoztak hazánknak. Látjuk, hogy ma is vannak könnyen félrevezethető emberek, akikre hatnak a hangzatos ígéretek, a látványos külsőségek, a szemfényvesztő gesztusok, s újabban azok a trükkök, amelyekkel mindezt nemzeti színű csomagolásban tálalják a közönségnek
MTI Hírfelhasználó