Tuckert eltiltották a Putyin-interjútól
2023. szeptember 25. 22:59

„Megpróbáltam interjút készíteni Vlagyimir Putyinnal” – mondja Tucker Carlson a Weltwoche svájci hetilapnak adott exkluzív interjújában. De: „az amerikai kormány megállított”.

wikipedia

Carlson hozzáteszi, hogy egyetlen sajtóorgánum, politikus, közéleti személyiség sem lépett a védelmére. Senki sem mondta: „Várj egy kicsit. Lehet, hogy nem szeretem ezt a fickót, de joga van interjút készíteni bárkivel, akivel akar, nekünk pedig jogunk van hallani, mit mond Putyin.”

Nem halljuk a hangját? „Miért?” – kérdezi a veterán, aki rekord nézettséget ér el az Egyesült Államokban.

Weltwoche logo

Tulajdonképpen a “hírmédiának” az a dolga, hogy minden szempontból beszámoljon erről a háborúról, ami egy potenciális nukleáris konfliktus a szuperhatalmak között. De az újságírók „éppen az ellenkezőjét teszik”.

the weltwoche
Címkék:
  • A médiumok sodrása: aki győz, az „populista"
    Nem az a lényeges, hogy a holland polgárok hogyan szavaznak. Hanem az, hogy az úgynevezett brüsszeli politikusok elégedettek-e a demokrácia megnyilvánulásával. Ez önmagában mutatja, hogy bohózattá züllött az Európai Unió. Ugyan nem küldtek tankokat tagállamokba, mint a Kreml tette 1956-ban és 68-ban – még. De zavarja őket a nép, a lakosság.
  • „Halogén” ünnep
    A magyar kultúra kimeríthetetlen kincsesbánya. Egy emberi életpálya kevés ahhoz, hogy a legfényesebb kincseket is fölfedezzük, és hagyjuk, hogy hassanak ránk, hogy valódi, nemes élményeket adjanak, melyek gazdagítanak, erősítenek, szépségekkel töltenek fel bennünket.
MTI Hírfelhasználó