A Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei
2023. március 29. 21:22

A Szerencsejáték Zrt. honlapján olvasható tájékoztatás szerint a március 29-én megtartott 13. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:

Első számsorsolás:

 2 (kettő)
 3 (három)
 9 (kilenc)
20 (húsz)
21 (huszonegy)
29 (huszonkilenc)
33 (harminchárom)

Második számsorsolás:

 2 (kettő)
 5 (öt)
15 (tizenöt)
22 (huszonkettő)
29 (huszonkilenc)
31 (harmincegy)
32 (harminckettő)

Nyeremények:

7 találatos szelvény nem volt.
a 6 találatosokra 220 080 forintot;
az 5 találatosokra 5495 forintot;
a 4 találatosokra 1795 forintot fizetnek.
 

MTI
Címkék:
  • Brüsszel migránsáradatot zúdítana hazánkra
    Az Európai Unió erővel akarja áttelepíteni a migránsokat Magyarországra, ez egy újabb lépés, ami azt bizonyítja, hogy Brüsszel teljes mértékben visszaél a hatalmával - fogalmazott Nacsa Lőrinc.
  • Bayer Zsolt: Világok harca
    Ők az utóbbi évtizedekben megtámadták Vietnamot, s ott vidám tömeggyilkosságokat, emberiség és emberiesség elleni bűncselekményeket követtek el, majd ezt az egészet feloldották hollywoodi filmalkotásokban, mert az Amerikai Egyesült Államok egyik lényege éppen az, hogy ő „termeli” a globális tudatot és a globális szórakoztatást.
  • Feszty-tárlat Ópusztaszeren
    Feszty Árpád nemcsak a festészetben jeleskedett. A hazája iránti mérhetetlen szeretete és elköteleződése társadalmi szerepvállalásra sarkallta. Komoly szerepet játszott a magyar ipar fellendítésében és a művészet társadalomba való széles körű integrálásában, így kezdeményezte a rajztanítás megreformálását is az egész országban.
MTI Hírfelhasználó