Eb-selejtezők - Montenegrói sikerrel rajtolt
2023. március 24. 20:36

A montenegrói labdarúgó-válogatott egygólos győzelmet aratott a bolgárok vendégeként a magyar érdekeltségű Európa-bajnoki selejtezőcsoport pénteki nyitányán.

A nem túl színvonalas mérkőzés győzelmet érő gólját Nikola Krstovic szerezte a 70. percben. A montenegrói csapatban a 80. percben csereként pályára lépett a debreceni Stefan Loncar, de a kisvárdai Driton Camaj nem kapott lehetőséget.
   
A mieink hétfőn a második játéknapon mutatkoznak be, akkor 20.45-től a vereséggel rajtoló bolgárokat fogadják a Puskás Arénában.

    Eb-selejtező, G csoport, 1. forduló:

    péntek:

Bulgária-Montenegró 0-1 (0-0)
-----------------------------
gól: Krstovic (70.)

    Később:
Szerbia-Litvánia, Belgrád 20.45

    A csoport további programja:

    2. forduló (március 27.):

MAGYARORSZÁG-Bulgária, Puskás Aréna 20.45

Montenegró-Szerbia, Podgorica 20.45

    3. forduló (június 17.):

Litvánia-Bulgária, Kaunas 15.00

Montenegró-MAGYARORSZÁG, Podgorica 18.00

    4. forduló (június 20.):

Bulgária-Szerbia, Razgrad 20.45

MAGYARORSZÁG-Litvánia, Puskás Aréna 20.45

    5. forduló (szeptember 7.):

Litvánia-Montenegró, Kaunas 20.45

Szerbia-MAGYARORSZÁG 20.45

    6. forduló (szeptember 10.):

Montenegró-Bulgária 18.00

Litvánia-Szerbia, Kaunas 20.45

    7. forduló (október 14.):

Bulgária-Litvánia 18.00

MAGYARORSZÁG-Szerbia, Puskás Aréna 20.45

    8. forduló (október 17.):

Litvánia-MAGYARORSZÁG, Kaunas 20.45

Szerbia-Montenegró 20.45

    9. forduló (november 16.):

Bulgária-MAGYARORSZÁG 20.45

Montenegró-Litvánia 20.45

    10. forduló (november 19.):

MAGYARORSZÁG-Montenegró, Puskás Aréna 15.00

Szerbia-Bulgária 15.00

MTI
Címkék:
 • Bűnözők a törvényhozásban
  Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
 • Számháborúzó ütközetek Kijev és Moszkva között
  Nagyotmondás helyett most kicsitmondásról beszélhetünk: semmi értelme nem volt Zelenszkij hazugságának. Leglelkesebb hívei sem vették komolyan, amit mondott. Akkor miért mondhatta?
 • Edzője vallott színt Milák Kristóf helyett
  Öt arany- és egy ezüstéremmel zárta Milák Kristóf az országos úszóbajnokságot. Az olimpiai bajnok a sikerek után sem nyilatkozott a média képviselőinek, edzője azonban megtette ezt. Virth Balázs szerint a Duna Arénában a vártnál sokkal jobban teljesített a 200 méteres pillangóúszás világcsúcstartója, de az állóképességi munkát el kell végezni a sikeres párizsi szerepléshez.
 • Magyar Péteren gúnyolódtak a baloldal kampánynyitóján
  Magyar Péter is téma volt a DK-MSZP-Párbeszéd Zöldek vasárnapi közös kampánynyitóján. Molnár Csaba gyurcsányi árnyék-kancelláriaminiszter anélkül, hogy kimondta volna a nevét, a színpadon hosszan utalgatott rá. Nem csoda, hogy a baloldali pártok ennyit foglalkoznak vele. A Nézőpont Intézet felmérése ugyanis kimutatta, hogy a kormánypártok népszerűségére szinte semmilyen hatással nem volt Magyar Péter feltűnése, ellenben a baloldali pártoktól tömegével vitt el szavazókat.
 • Hogyan kezeljük a stresszhelyzeteket?
  Annak ellenére, hogy a stresszt kiváltó helyzetek napjainkban elvétve jelentenek közvetlen életveszélyt, szervezetünk a legősibb ösztönöknek köszönhetően mégis élesen reagál ezekre a szituációkra. Ráadásul a sosem látott sebességű és mértékű környezetváltozás még inkább hatással van ránk – hívja fel a figyelmet dr. Kovalenko Marina manuálterapeuta, myofasciorelaxatios akupunktőr, kiemelve: megfelelő gyakorlatokkal azonban az ember "edzésben" tarthatja, formálhatja az idegrendszerét.
MTI Hírfelhasználó