Kábszerbűnöző lakat alatt
2022. december 9. 10:28

Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt letartóztattak egy 67 éves budapesti férfit, akinek lakásában 30 millió forint értékben foglaltak le drogot - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu-n.

Az újpesti nyomozók december 2-án tartottak kutatást a férfi lakásában, ahol 668,3 gramm kokaint, valamint 3,5 kilogramm kábítószer hígítására alkalmas anyagot találtak.
   
A kábítószer adagolásához és árusításához használt eszközök (présgép, zacskók) mellett több mint egymillió forintot is lefoglaltak a feltételezett elkövetőtől - tudatta a rendőrség.
   
A nyomozók a férfit kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették és indítványozták letartóztatásét, amit a bíróság elrendelt.
 

MTI
Címkék:
 • Javaslat a Korrupcióellenes Munkacsoportnak
  A baloldali politikus ugyanis 2015. szeptember 29-én egy online újságnak az ügyre utalva a következőket mondta: „Amúgy nem azt mondtam, hogy az SZDSZ tele van korrupciós ügyekkel. Hanem azt, hogy az SZDSZ is tele van korrupciós ügyekkel. Fontos az az is.” Egészen különleges üzenet ez a veterán politikustól.
 • Csengey Dénes legendája filmalkotásban
  Csengey mint ikon is fontos volt az MDF-nek, farmeröltönyt viselt, hosszú haja, szakálla volt, a fiatalokat vonzotta ezzel a megjelenéssel. Jó párost alkottak 1989. március 15-én a televízió előtt Cserhalmi Györggyel: a színész Kiáltványt olvasott fel Csengey beszéde előtt.
 • Magyarországnak ki kell maradnia az éleződő háborúból
  A háború témája ismét felülír minden más belpolitikai kérdést az elkövetkező időszakban – erről beszélt a Magyar Hírlap hétértékelő rovatában Deák Dániel politológus. A DK és a Momentum dominanciaharca az évértékelő beszédekben folytatódott, az elemző szerint ismét bebizonyosodott, hogy az erőtlen Donáth Annával szemben Gyurcsány Ferenc erősítette pozicióját.
 • A „dollárbaloldal" továbbra is magyarellenes
  Gyurcsány Ferenc és a „dollárbaloldal" - úgy, ahogy korábban más nemzeti sorskérdések esetén - most is a magyar emberek érdekével szemben határozza meg a politikáját – fogalmaz Hollik István.
 • Életveszélyes az EP vérgőzös javaslata
  Hidvéghi Balázs azt mondta: a javaslat szövege egészen elképesztő állításokat és felhívásokat tartalmaz például a fegyverszállítások tekintetében, nemcsak üdvözli például a tankok Ukrajnába küldését, hanem kifejezetten felhív vadászrepülőgépek és nagy hatótávolságú rakétarendszerek szállítására is.
MTI Hírfelhasználó