Hétfőn legfeljebb szitálás, gyenge eső alakulhat ki
2022. november 27. 17:37

Várható időjárás hétfő éjfélig: napközben javulnak a látási viszonyok. Vasárnap a Dunántúlon kevésbé, míg a keletebbre erősen felhős égkép várható. A felhőzet nyugat felé terjeszkedik, így többfelé lesz borult vagy erősen felhős az ég, de a Tiszántúlon szakadozhat a felhőzet. Hétfőn is erősen felhős vagy borult égre lehet számítani, de (elsősorban) az északkeleti, keleti országrészben lehet szakadozottabb a felhőzet. Számottevő csapadékra nem kell számítani, legfeljebb szitálás, gyenge eső alakulhat ki. A légmozgás mérsékelt marad, azonban a Dunántúlon hétfő hajnaltól élénk, olykor erős lesz a déli, délkeleti szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -5 és +5 fok között alakul.
   
A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 3 és 8 fok között várható.

MTI
Címkék:
 • Javaslat a Korrupcióellenes Munkacsoportnak
  A baloldali politikus ugyanis 2015. szeptember 29-én egy online újságnak az ügyre utalva a következőket mondta: „Amúgy nem azt mondtam, hogy az SZDSZ tele van korrupciós ügyekkel. Hanem azt, hogy az SZDSZ is tele van korrupciós ügyekkel. Fontos az az is.” Egészen különleges üzenet ez a veterán politikustól.
 • Csengey Dénes legendája filmalkotásban
  Csengey mint ikon is fontos volt az MDF-nek, farmeröltönyt viselt, hosszú haja, szakálla volt, a fiatalokat vonzotta ezzel a megjelenéssel. Jó párost alkottak 1989. március 15-én a televízió előtt Cserhalmi Györggyel: a színész Kiáltványt olvasott fel Csengey beszéde előtt.
 • Magyarországnak ki kell maradnia az éleződő háborúból
  A háború témája ismét felülír minden más belpolitikai kérdést az elkövetkező időszakban – erről beszélt a Magyar Hírlap hétértékelő rovatában Deák Dániel politológus. A DK és a Momentum dominanciaharca az évértékelő beszédekben folytatódott, az elemző szerint ismét bebizonyosodott, hogy az erőtlen Donáth Annával szemben Gyurcsány Ferenc erősítette pozicióját.
 • A „dollárbaloldal" továbbra is magyarellenes
  Gyurcsány Ferenc és a „dollárbaloldal" - úgy, ahogy korábban más nemzeti sorskérdések esetén - most is a magyar emberek érdekével szemben határozza meg a politikáját – fogalmaz Hollik István.
 • Életveszélyes az EP vérgőzös javaslata
  Hidvéghi Balázs azt mondta: a javaslat szövege egészen elképesztő állításokat és felhívásokat tartalmaz például a fegyverszállítások tekintetében, nemcsak üdvözli például a tankok Ukrajnába küldését, hanem kifejezetten felhív vadászrepülőgépek és nagy hatótávolságú rakétarendszerek szállítására is.
MTI Hírfelhasználó