Kevéssé változott a forint árfolyama csütörtök reggelre
2022. október 6. 09:00

Vegyesen alakult, kevéssé változott a forint árfolyama csütörtök reggelre az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Az eurót 421,52 forinton jegyezték csütörtök reggel hét órakor az előző este fél hétkor tartott 421,43 forint után.
   
A dollár jegyzése 425,04 forintra csökkent 427,09 forintról, a
svájci franké pedig 433,36 forintra 434,38 forintról.
   
Az euróval szemben szerdán a forint árfolyammélypontot ért el 426,16 forintos eurójegyzésen. A dollárral és a svájci frankkal szemben szeptember végén alakult ki az árfolyammélypont a dollár 437,43 és a svájci frank 444,96 forintos jegyzésén. Csütörtök reggeli árfolyamán a forint 1,1 százalékkal áll erősebben az euróval szemben kialakult árfolyammélypontjánál, illetve 2,8 százalékkal a dollárral és 2,6 százalékkal a svájci frankkal szembeni mélypontjánál.

MTI
Címkék:
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • Az európai szellemiség már rég megrogyott a harctéren
  Stoltenberg Washingtonból kapja a brosúrákat, azokból pedig az olvasható ki, hogy az ukrán elnököt nem szabad bántani, Zelenszkij a „mi emberünk”. Legalábbis egyelőre. De ki tudja, mit hoz a holnap? Zelenszkij ugyanis csereszabatos figura – fogalmaz Galló Béla.
 • A kormány 11 pontos akcióterve
  A kormány 11 pontos akciótervének intézkedései és az új hitelprogramok (gyármentő garancia- és hitelprogram) biztosíthatják a recesszió elkerülését Magyarországon a teljes foglalkoztatottság megőrzése és a családok megvédése mellett; hosszú távon azonban új gazdaságstratégiai modellre is szükség van - hangsúlyozta a gazdaságfejlesztési miniszter szerdán.
 • Moszkva komoly ajánlat esetén kész a tárgyalásra
  "Ha most komoly javaslat érkezik arra vonatkozóan, hogy hogyan lehetne megállítani ezt a konfliktust úgy, hogy közben teljesüljenek a mi teljesen jogos követeléseink, természetesen készek leszünk tárgyalni" - mondta Lavrov a Jevgenyij Primakov néhai miniszterelnök és külügyminiszter emlékének szentelt fórumon.
MTI Hírfelhasználó