Labdarúgó NB I - Felcsúton is megőrizte veretlenségét a Kecskemét
2022. augusztus 19. 22:43

A meccset emberhátrányban befejező, újonc Kecskemét 1-1-es döntetlent játszott a Puskás Akadémia otthonában a labdarúgó NB I negyedik fordulójában, ezzel továbbra is veretlen a bajnokságban.

Nb I, 4. forduló: Puskás Akadémia FC - Kecskeméti TE 1-1 (0-1) -------------------------------------------- Pancho Aréna, 980 néző, v.: Andó-Szabó
   
gólszerzők: Szabó A. (86. - öngól), illetve Szuhodovszki (3.)
   
sárga lap: Urblík (22.), Batik (73.), illetve Banó-Szabó (29.), Zeke (45+1., 79.), Vágó (72.), Szabó A. (75.)
   
kiállítva: Zeke (79.)

    Puskás Akadémia:
    ---------------
Tóth B. - Mezghrani, Batik, Stronati, Komáromi - Favorov (Puljic, 84.), Urblík (Colley, 63.), van Nieff (Zahedi, a szünetben), Corbu - Kiss T. (Bakti, 74.), Baluta (Skribek, 74.)

    Kecskemét:
    ----------
Varga B. - Szabó A., Belényesi, Szalai G. - Katona M., Vágó, Nagy K. (Pejovic, 93.), Zeke - Szuhodovszki (Meszhi, 84.), Tóth B. (Szabó L., 84.), Banó-Szabó (Katona B., 57.)

A kezdő sípszó előtt néhány perccel hatalmas felhőszakadás zúdult a pályára, és a villámlások miatt jelentős, 45 perces késéssel kezdődött a mérkőzés. Úgy tűnt, hogy ez a közjáték az újonc kecskemétieket zavarta meg kevésbé, hiszen Szuhodovszki Soma hatalmas góljával gyorsan vezetést szereztek. A Puskás Akadémia a félidő közepén talált csak magára, de a szünetig nem tudott egyenlíteni.
   
Fordulást követően nagyobb sebességre kapcsolt a felcsúti gárda, a Kecskemét azonban önfeláldozóan védekezett. A találkozó hajrájához közeledve ismételten szakadni kezdett az eső, miközben záporoztak a sárga lapok, melyek közül Zeke Márió kettőt is begyűjtött, így emberhátrányba kerültek a vendégek. Tovább támadott a Puskás Akadémia, és Szabó Alex öngóljával sikerült az egyenlítés. A meccs végén mindkét csapatnak megvolt a lehetősége a győzelem megszerzésére, de a kapusok bravúros védésekkel megóvták kapujukat a góltól.

MTI
Címkék:
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • Széles hatású felfedezés kap kémiai Nobel-díjat
  Rendkívül széles hatású felfedezésért ítélték oda az idei kémiai Nobel-díjat, amely a szerves kémiát és az orvosbiológiát is előmozdította, eredményei beépültek az élettudományok szinte minden területére - mondta el Kónya Zoltán vegyész, a Szegedi Tudományegyetem rektorhelyettes szerdán az MTI-nek.
 • Novák Katalin találkozója a máltai államfővel
  Novák Katalin államfő munkalátogatásra indult Máltára, ahol részt vesz az Arraiolos-csoport tanácskozásán, amely a végrehajtó hatalmat nem gyakorló európai államfők rendszeres találkozója - tájékoztatta a Sándor-palota szerdán az MTI-t.
 • EU-csúcs – Az ukrajnai háború hatása Európára
  Az ukrajnai háború hatása Európa biztonságára és gazdaságára, valamint az európai együttműködés megerősítésének lehetőségei lesznek a fő témái a kontinens állam- és kormányfői csütörtöki és pénteki tárgyalásainak Prágában - közölte szerdán a cseh kormányhivatal.
MTI Hírfelhasználó