Putyin kitüntetett egy felföldi kézilabdaedzőt: Hlavaty Tamást
2022. augusztus 9. 15:37

Hlavaty Tamás, a Rosztov-Don női kézilabdacsapatának korábbi edzője megkapta az Orosz Föderáció elnöki oklevelét.

Hlavaty Tamás távozik a csapat éléről | Hírek | infoMosonmagyaróvár

Hlavaty Tamás – infomovar.hu

"A szlovák szakember kitüntetésben részesült a kiváló eredményeket elért sportolók sikeres képzéséért" - írta a klub honlapja annak kapcsán, hogy a felvidéki edzőt kitüntette Vlagyimir Putyin államelnök.

Ростов-Дон-2: карточка гандбольной команды / Федерация гандбола России

A Rosztov-Don kézilabdaklub jelvénye – rushandball.ru

   
Hlavaty a 2018/19-es szezonban csatlakozott a Rosztov-Don szakmai stábjához másodedzőként, idén áprilisban pedig őt nevezték ki a csapat vezetőedzőjének, így legutóbbi bajnoki címét az ő irányításával nyerte meg az együttes.

Egy 2019-es Elnöki Oklevél Putyin aláírásával – academygps.ru

A klubtól július közepén távozott, jelenleg a Bajnokok Ligája-címvédő norvég Vipers Kristiansand pályaedzői posztját tölti be.
 

MTI
Címkék:
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • Aradi vértanúk - Félárbócon a nemzeti lobogó
  Katonai tiszteletadás mellett, Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter és Ruszin-Szendi Romulusz, a Magyar Honvédség parancsnoka jelenlétében ünnepélyesen felvonták, majd félárbócra engedték a nemzeti lobogót az aradi vértanúk emléknapján, csütörtök reggel az Országház előtti Kossuth Lajos téren.
 • Széles hatású felfedezés kap kémiai Nobel-díjat
  Rendkívül széles hatású felfedezésért ítélték oda az idei kémiai Nobel-díjat, amely a szerves kémiát és az orvosbiológiát is előmozdította, eredményei beépültek az élettudományok szinte minden területére - mondta el Kónya Zoltán vegyész, a Szegedi Tudományegyetem rektorhelyettes szerdán az MTI-nek.
 • Novák Katalin találkozója a máltai államfővel
  Novák Katalin államfő munkalátogatásra indult Máltára, ahol részt vesz az Arraiolos-csoport tanácskozásán, amely a végrehajtó hatalmat nem gyakorló európai államfők rendszeres találkozója - tájékoztatta a Sándor-palota szerdán az MTI-t.
MTI Hírfelhasználó