Futball – A nemzetközi kupákhoz igazodik az NB I meccsrendje
2022. augusztus 9. 12:23

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottsága kedden négy mérkőzés időpontját jelölte ki az OTP Bank Liga jövő hétvégi, negyedik fordulójából.

A testület jelezte, hogy a MOL Fehérvár-Újpest FC és a Paksi FC-Ferencvárosi TC mérkőzéseket az érintett csapatok nemzetközi szereplésének ismeretében fogja kitűzni.
   
A székesfehérváriak ugyanakkor már a honlapjukon jelezték, hogy ha csütörtökön túljutnak a moldovai Petrocub Hincesti együttesén a Konferencia-liga selejtezőjében, akkor egyoldalúan elhalasztják a lila-fehérek elleni bajnoki találkozójukat, mivel erre a szabályok lehetőséget biztosítanak.
   
A magyar törvények alapján az augusztus 20-i nemzeti ünnepen nem lehet mérkőzést tartani, így a kijelölt négy meccs közül egyet pénteken, kettőt vasárnap, egyet pedig hétfőn játszanak.

NB I, 4. forduló:

    augusztus 19., péntek:

Puskás Akadémia FC-Kecskeméti TE 20.00

    augusztus 21., vasárnap:

ZTE FC-Kisvárda Master Good 17.55

Vasas FC-Budapest Honvéd 20.00

    augusztus 22., hétfő:

Mezőkövesd Zsóry FC-Debreceni VSC 20.00

MTI
Címkék:
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • Felsőpulyán a nemzetpolitikai eredményekről
  A nehéz politikai és gazdasági helyzetben az a legfontosabb, hogy megőrizzük az elmúlt tizenkét év nemzetpolitikai eredményeit - mondta a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára szombaton telefonon az MTI-nek.
 • Átsüt a remény
  Az EU klímapolitikája teljességgel megvalósíthatatlan. Csak akkor valósítható meg maradéktalanul, ha visszasüllyedünk a középkori életszínvonalra. Minden erőnkkel munkálkodnunk kell tehát az önfelszámolásra törekvő politika következményeinek elhárításán – forgalmaz Szarka László Csaba.
 • Német-magyar - Rossi: azt éreztem, túl korai a gól
  Marco Rossi szövetségi kapitány hatalmas eredménynek tartja, hogy a magyar labdarúgó-válogatott pénteken 1-0-ra legyőzte a német csapatot és benn maradt a Nemzetek Ligája élvonalában.
MTI Hírfelhasználó