Vegyesen alakult a forint árfolyama késő délután
2022. május 26. 19:58

A reggeli jegyzésekhez képest vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben csütörtök késő délután a bankközi piacon, az euróval szemben gyengült az árfolyam.

Az eurót reggel hétkor 392,52 forinton jegyezték, 18 óra körül pedig magasabban, 392,80 forinton állt. Az euró árfolyama 389,47 forint és 396,52 forint között mozgott a nap során.

A svájci frank jegyzése 381,57 forintról 381,11 forintra csökkent, a dolláré pedig 367,47 forintról 366,21 forintra gyengült.

Az euró erősödött a dollárral szemben: reggel 1,0682 dolláron, késő délután 1,0722 dolláron jegyezték.

MTI
Címkék:
  • Fantasztikus ezüstérmet szerzett a magyar váltó a csapatversenyben
    Óriási bravúr a Lupa-tavon. Világbajnoki ezüstérmet szerzett a Rohács Réka, Olasz Anna, Betlehem Dávid, Rasovszky Kristóf összetételű magyar váltó a nyíltvizi úszók csapatversenyében. Betlehem óriásit úszott, a végén Rasovszky célfotóval győzte le az 1500 méter budapesti világbajnokát, Gregorio Paltrinierit, aki szombaton csaknem világcsúcsot úszott a Duna Arénában.
  • Ez a száz nap nem fog változtatni az ezeréves magyar-lengyel barátságon
    A magyarokat és lengyeleket szándékos dezinformációkkal ugrasztja össze a sajtó – mondja lapunknak a lengyel szejm külügyi bizottságának elnöke. Marek Kuchciński megértően fordult a kárpátaljai magyarok problémái felé is, de szerinte a vitákat könnyebb lesz rendezni, ha Ukrajna EU-tag lesz.
  • Brutális áremelésre készülnek Karácsonyék Budapesten
    Brutálisan emelnék a budapesti parkolási díjakat Karácsony Gergelyék, tovább nehezítve ezzel a fővárosi autósok életét. A fővárost 4 zónára osztanák, a belső zónában 600 forintba kerülne egy óra parkolás. Az autóklub jogi bizottságának elnöke szerint Karácsony Gergely terveinek semmilyen szakmai indoka nincs – hangzott el az M1 híradójában.
MTI Hírfelhasználó