Novák Katalin részvétét fejezte ki a texasi áldozatok családtagjainak
2022. május 25. 23:30

Részvétét fejezte ki Novák Katalin köztársasági elnök Joe Biden amerikai elnöknek és az áldozatok gyászoló családtagjainak a texasi lövöldözés után.

Mély fájdalommal értesültem a texasi Robb Általános Iskolában történt iskolai lövöldözésről, amelyben tegnap 19 gyermek és két felnőtt vesztette életét. A mai napon részvétemet fejeztem ki Joe Biden amerikai elnöknek és az áldozatok gyászoló családtagjainak. A magyar emberek együtt gyászolnak Amerikával” – írta közösségi média felületén Novák Katalin.

hirado.hu
Címkék:
  • Drágítaná a parkolást Karácsony
    Budapest évek óta szenved a fővárosi vezetés átgondolatlan kapkodásából fakadó hatalmas közlekedési dugók miatt, de ősztől Karácsony Gergely és stábja még a parkolási díjak általános emelésével is nehezíti majd az autósok életét. A legdrágább helyeken 600 forint lesz egy óra várakozás, s ott este 10 óráig lesz fizetős a parkolás. Mindeközben Karácsonyék jelentősen csökkentik az ingyenes parkolás lehetőségét.
  • Kétmilliós fizetést adna élettársának Jakab Péter
    A Metropol értesülése szerint a Jobbik frakciószabályzatának teljes átalakítását készíti elő a Jobbik bukott elnöke. Már meg is született az erről szóló tervezet, ami teljhatalommal ruházza fel őt. Jakab, miközben a szexbotrányba keveredett Földi István elnökjelöltségét támogatva lényegében visszatérésre készül, a parlamenti frakció pénzügyi kereteit is teljes egészében meg akarja szerezni – olvasható az oldalon.
  • Vidéken és a fővárosban is tarolt a Fidesz–KDNP az időközi választásokon
    Több helyen is időközi önkormányzati választást tartottak az országban. A kormánypártok fölényesen megnyerték a körzetek túlnyomó részét.
MTI Hírfelhasználó