Schiffer András: Az ellenzék túlélő üzemmódban van
2022. május 23. 00:45

Schiffer András: Az ellenzék túlélő üzemmódban van

Gyurcsány Ferenc (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

Interjút adott a Demokratának Schiffer András ügyvéd, egykori országgyűlési képviselő – írja a Mandiner.hu.

A beszélgetésben szó esett a választási eredményről is, azon belül is az ellenzék kampányáról, valamint jelenlegi helyzetéről. 

Ezek túlélő üzemmódban vannak. Az egyéni egzisztenciákat, a zsákmányt féltik – fogalmazott Schiffer, aki szerint az intellektuális potenciál leginkább a DK-ban van jelen, illetve a Szemlő-hegyi villában.

Mi lehet az ellenzék reménye?

Schiffer András a beszélgetésben úgy fogalmazott:  Gyurcsányék soha nem fognak győzni, a DK nélkül viszont az ellenzék el sem tudott volna indulni, az ügyvéd szerint ugyanis a Gyurcsány-párt erőforrásainak köszönhető, hogy bejutottak ellenzékiek a parlamentbe. 

Ebből a történetből az O1G-koalíció számára nincsen felállás. Ha újra összefognak, legközelebb is reprodukálják a tavaszi eredményt – értékelt Schiffer, aki szerint teljesen mindegy, hogy ha a következő választásra „találnak egy Márki-Zaynál is képességtelenebb vezetőt”, vagy „személyesen Gyurcsány Ferenc áll az élre”.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

 

 

MNO - mandiner.hu
Címkék:
  • Fantasztikus ezüstérmet szerzett a magyar váltó a csapatversenyben
    Óriási bravúr a Lupa-tavon. Világbajnoki ezüstérmet szerzett a Rohács Réka, Olasz Anna, Betlehem Dávid, Rasovszky Kristóf összetételű magyar váltó a nyíltvizi úszók csapatversenyében. Betlehem óriásit úszott, a végén Rasovszky célfotóval győzte le az 1500 méter budapesti világbajnokát, Gregorio Paltrinierit, aki szombaton csaknem világcsúcsot úszott a Duna Arénában.
  • Ez a száz nap nem fog változtatni az ezeréves magyar-lengyel barátságon
    A magyarokat és lengyeleket szándékos dezinformációkkal ugrasztja össze a sajtó – mondja lapunknak a lengyel szejm külügyi bizottságának elnöke. Marek Kuchciński megértően fordult a kárpátaljai magyarok problémái felé is, de szerinte a vitákat könnyebb lesz rendezni, ha Ukrajna EU-tag lesz.
  • Brutális áremelésre készülnek Karácsonyék Budapesten
    Brutálisan emelnék a budapesti parkolási díjakat Karácsony Gergelyék, tovább nehezítve ezzel a fővárosi autósok életét. A fővárost 4 zónára osztanák, a belső zónában 600 forintba kerülne egy óra parkolás. Az autóklub jogi bizottságának elnöke szerint Karácsony Gergely terveinek semmilyen szakmai indoka nincs – hangzott el az M1 híradójában.
MTI Hírfelhasználó