Kocsis Máté: Önvédelemben nincs kompromisszum
2022. május 21. 12:30

A Fidesz frakcióvezetője a honvédelem napja alkalmából közzétett bejegyzésében mondott köszönetet a honvédeknek.

Kocsis Máté közösségi oldalán azt írta:„Május 21. a Magyar Honvédelem Napja. 173 évvel ezelőtt a magyar sereg ezen a napon foglalta vissza Buda várát, több hetes ostrom után. Ez a siker 1849-ben a tavaszi hadjárat csúcspontjának számított”.

Kiemelte: „Ma is a veszélyek korát éljük, most azonban mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy Magyarország ne legyen hadviselő fél két másik ország háborújában.”

Bejegyzését azzal zárta, hogy megköszönte a honvédeknek, hogy „minden körülmények között számíthatunk rájuk és őrzik hazánk biztonságát!”

hirado.hu
Címkék:
  • Fantasztikus ezüstérmet szerzett a magyar váltó a csapatversenyben
    Óriási bravúr a Lupa-tavon. Világbajnoki ezüstérmet szerzett a Rohács Réka, Olasz Anna, Betlehem Dávid, Rasovszky Kristóf összetételű magyar váltó a nyíltvizi úszók csapatversenyében. Betlehem óriásit úszott, a végén Rasovszky célfotóval győzte le az 1500 méter budapesti világbajnokát, Gregorio Paltrinierit, aki szombaton csaknem világcsúcsot úszott a Duna Arénában.
  • Ez a száz nap nem fog változtatni az ezeréves magyar-lengyel barátságon
    A magyarokat és lengyeleket szándékos dezinformációkkal ugrasztja össze a sajtó – mondja lapunknak a lengyel szejm külügyi bizottságának elnöke. Marek Kuchciński megértően fordult a kárpátaljai magyarok problémái felé is, de szerinte a vitákat könnyebb lesz rendezni, ha Ukrajna EU-tag lesz.
  • Brutális áremelésre készülnek Karácsonyék Budapesten
    Brutálisan emelnék a budapesti parkolási díjakat Karácsony Gergelyék, tovább nehezítve ezzel a fővárosi autósok életét. A fővárost 4 zónára osztanák, a belső zónában 600 forintba kerülne egy óra parkolás. Az autóklub jogi bizottságának elnöke szerint Karácsony Gergely terveinek semmilyen szakmai indoka nincs – hangzott el az M1 híradójában.
MTI Hírfelhasználó