Kiskorú rablót fogtak el a kárpátaljai rendőrök
2022. május 17. 23:43

A kárpátaljai rendőrség őrizetbe vett egy fiút, aki kirabolt egy harkivi lakost.

A minap az ilosvai rendőrségen tett feljelentést egy 37 éves harkivi lakos, akit Szajkófalva község temploma mellett kiraboltak.

Az áldozat elmondta, hogy támadója odarohant hozzá, fejen ütötte, és erőszakkal kiragadta kezéből mobiltelefonját.

Ezt követően a támadó ismeretlen irányba elmenekült.

A rendőrök alig egy óra alatt megállapították, hogy egy helyi kiskorú lehet érintett a bűncselekményben. A fiú büntetett előéletű, jelenleg is próbaidejét tölti.

A gyanúsítottat jelenleg ideiglenes fogdában tartják fogva.

A nyomozók lefoglalták az ellopott mobiltelefont és visszaadták a tulajdonosának.

Hadiállapot ideje alatt elkövetett rablás bűntette miatt a fiút 10 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethetik - közölte a Kárpátaljai Rendőrség Kommunikációs Osztálya.

karpatinfo.net
Címkék:
  • Fantasztikus ezüstérmet szerzett a magyar váltó a csapatversenyben
    Óriási bravúr a Lupa-tavon. Világbajnoki ezüstérmet szerzett a Rohács Réka, Olasz Anna, Betlehem Dávid, Rasovszky Kristóf összetételű magyar váltó a nyíltvizi úszók csapatversenyében. Betlehem óriásit úszott, a végén Rasovszky célfotóval győzte le az 1500 méter budapesti világbajnokát, Gregorio Paltrinierit, aki szombaton csaknem világcsúcsot úszott a Duna Arénában.
  • Ez a száz nap nem fog változtatni az ezeréves magyar-lengyel barátságon
    A magyarokat és lengyeleket szándékos dezinformációkkal ugrasztja össze a sajtó – mondja lapunknak a lengyel szejm külügyi bizottságának elnöke. Marek Kuchciński megértően fordult a kárpátaljai magyarok problémái felé is, de szerinte a vitákat könnyebb lesz rendezni, ha Ukrajna EU-tag lesz.
  • Brutális áremelésre készülnek Karácsonyék Budapesten
    Brutálisan emelnék a budapesti parkolási díjakat Karácsony Gergelyék, tovább nehezítve ezzel a fővárosi autósok életét. A fővárost 4 zónára osztanák, a belső zónában 600 forintba kerülne egy óra parkolás. Az autóklub jogi bizottságának elnöke szerint Karácsony Gergely terveinek semmilyen szakmai indoka nincs – hangzott el az M1 híradójában.
MTI Hírfelhasználó