Az Apák együttes a nagykaposi Magyar Közösségi Házban
2022. május 17. 22:37

Kitűnő zenei élményben és hangulatos programban lehetett része annak, aki ellátogatott a nagykaposi Magyar Közösségi Ház udvarára. Ott ugyanis  a felvidéki és anyaországi zenészekből álló Apák együttes várta az Ung-vidéki közönséget.

A muzsikusok.

Az Apák együttes 2020-ban alakult. Oszlopos tagja Menyhárt József, további tagjai: Vontszemű Miklós zongora, Tóth Balázs szaxofon, Szigeti Dezső gitár, Valastyán Tamás ütőhangszerek, Köpöncei Dániel basszusgitár, Belkovics István ének.

Nagykaposon a saját dalaikon kívül Zorán, a Tátrai Band és külföldi előadók feldolgozásait is hallhattuk tőlük.

Az este hangulatos bográcsgulyásozással zárult, melyet az intézmény udvarán főztek lelkes Ung-vidéki aktivisták.

Az Ung-vidéki közönség.

Vályi Edit/Felvidék.ma

felvidek.ma
Címkék:
  • Fantasztikus ezüstérmet szerzett a magyar váltó a csapatversenyben
    Óriási bravúr a Lupa-tavon. Világbajnoki ezüstérmet szerzett a Rohács Réka, Olasz Anna, Betlehem Dávid, Rasovszky Kristóf összetételű magyar váltó a nyíltvizi úszók csapatversenyében. Betlehem óriásit úszott, a végén Rasovszky célfotóval győzte le az 1500 méter budapesti világbajnokát, Gregorio Paltrinierit, aki szombaton csaknem világcsúcsot úszott a Duna Arénában.
  • Ez a száz nap nem fog változtatni az ezeréves magyar-lengyel barátságon
    A magyarokat és lengyeleket szándékos dezinformációkkal ugrasztja össze a sajtó – mondja lapunknak a lengyel szejm külügyi bizottságának elnöke. Marek Kuchciński megértően fordult a kárpátaljai magyarok problémái felé is, de szerinte a vitákat könnyebb lesz rendezni, ha Ukrajna EU-tag lesz.
  • Brutális áremelésre készülnek Karácsonyék Budapesten
    Brutálisan emelnék a budapesti parkolási díjakat Karácsony Gergelyék, tovább nehezítve ezzel a fővárosi autósok életét. A fővárost 4 zónára osztanák, a belső zónában 600 forintba kerülne egy óra parkolás. Az autóklub jogi bizottságának elnöke szerint Karácsony Gergely terveinek semmilyen szakmai indoka nincs – hangzott el az M1 híradójában.
MTI Hírfelhasználó