Fidesz: Berki Zsolt vállalkozó lehet a "Városháza fantomja"?
2021. november 30. 15:40

Berki Zsolt vállalkozó a "Városháza fantomja"? - tették fel a kérdést kedden a Fidesz Budapest Facebook-oldalon.

Azt írták: egyre inkább úgy tűnik, hogy Berki Zsolt megkerülhetetlen, ha Budapest ingatlanügyeiről van szó.
   
Ő az, aki "végig viszi" a pályázatokat, akinek "Barts Balázs a tenyeréből eszik" - fogalmaztak.
   
Megjegyezték, hogy bár Karácsony Gergely főpolgármester állítja, a fővárosi vagyonkezelő pályázatai nyíltak és transzparensek, az új felvétel miatt kétségek merültek fel bennük.
   
A vizsgálóbizottság a kedden közzétett ingatlanlista minden tételét alaposan átvizsgálja majd - emelték ki, hozzátéve: remélik, hogy a bizottság baloldali tagjai is segítik az eredményes és gyors munkát.
   
"Karácsony Gergely pedig csak magának árt, ha nem akarja megtudni az igazságot, és az egészet megpróbálja a szőnyeg alá söpörni" - fogalmazott a Fidesz Budapest Facebook-oldala.

MTI
Címkék:
  • Kötetbemutató zárta a Benyovszky-emlékévet
    Csáky Imre: Benyovszky Móric grófi címeres levele - Mária Terézia királynő - 1778 című, latin-magyar-angol nyelvű, díszkiadású kötetének ünnepélyes bemutatójával zárult hétfőn Budapesten a Benyovszky Móric világutazó előtt tisztelgő emlékév.
  • Gyászol a magyar sportélet - Elhunyt Csollány Szilveszter
    A Magyar Torna Szövetség és a Magyar Olimpiai Bizottság mély fájdalommal tudatja, hogy az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász, Csollány Szilveszter 51 éves korában elhunyt.
  • Gyurcsányék bezárták, Orbán újranyittota
    Orbán Viktor miniszterelnök a Győr-Moson-Sopron megyei Acsalagon a hétvégén felkeresett egy óvodát, amelyet a Gyurcsány–Bajnai-kormány idején, 2009-ben zártak be, de 2021-ben újra megnyitottak – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. A látogatásról hétfőn közzétettek egy videót is a kormányfő közösségi oldalán.
MTI Hírfelhasználó