Brazíliavárosi tenisztorna – Újabb fölényes győzelemmel Udvardy döntős
2021. november 27. 16:33

Az első helyen kiemelt Udvardy Panna bejutott a fináléba a Brazíliavárosban zajló, 60 ezer dollár (20 millió forint) összdíjazású salakpályás női tenisztornán.

Teniszcsillagunk – FB

A világranglista 107. helyezettje a szombati elődöntőben a román Gabriela Lee (231.) ellen mindössze három játékot veszített.
   
A 23 éves magyar játékosra - aki múlt vasárnap döntőt vívott Montevideóban - vasárnap a hatodik kiemelt orosz Jelina Avaneszjan (265.) vár.

    Eredmény, elődöntő:

Udvardy Panna (1.) -Gabriela Lee (román) 6:0, 6:3

MTI
Címkék:
  • Kötetbemutató zárta a Benyovszky-emlékévet
    Csáky Imre: Benyovszky Móric grófi címeres levele - Mária Terézia királynő - 1778 című, latin-magyar-angol nyelvű, díszkiadású kötetének ünnepélyes bemutatójával zárult hétfőn Budapesten a Benyovszky Móric világutazó előtt tisztelgő emlékév.
  • Gyászol a magyar sportélet - Elhunyt Csollány Szilveszter
    A Magyar Torna Szövetség és a Magyar Olimpiai Bizottság mély fájdalommal tudatja, hogy az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász, Csollány Szilveszter 51 éves korában elhunyt.
  • Gyurcsányék bezárták, Orbán újranyittota
    Orbán Viktor miniszterelnök a Győr-Moson-Sopron megyei Acsalagon a hétvégén felkeresett egy óvodát, amelyet a Gyurcsány–Bajnai-kormány idején, 2009-ben zártak be, de 2021-ben újra megnyitottak – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. A látogatásról hétfőn közzétettek egy videót is a kormányfő közösségi oldalán.
MTI Hírfelhasználó