Túlnyomóan derült, napos, csapadékmentes idő várható
2021. október 26. 13:31

Ugyan egy magassági teknő súrol minket északról kedden, de ez sem hoz érdemi változást: a hét hátralevő részében szinte biztosan marad a csendes idő.

Várható időjárás az ország területén szerda éjfélig: napos, fátyolfelhős idő lesz csapadék nélkül. Éjszaka foltokban köd, kisebb körzetekben réteges felhőzet képződhet. Holnap a köd és felhőzet gyorsan feloszlik, ezt követően túlnyomóan derült, napos, csapadékmentes idő várható.

Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -5 és +4 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 12 és 16 fok között alakul.

MTI
Címkék:
  • Tarlós: A Városháza-ügynek a rendőrségen a helye
    Tarlós István: A minap összetákoltak egy vizsgálóbizottságot, amiben a vizsgálandó grémium emberei vannak többségben. Ez már önmagában is egy svihák gondolat, mert a bizottsági szavazásnál ők dönthetik majd el, hogy mi kerüljön be a bizottság jelentésébe.
  • Pilinszky megmutatta az istenkereső utat
    Pilinszky megmutatta másoknak azt az istenkereső utat, amit ő folyamatosan újra és újra járt - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériuma parlamenti államtitkára a Pilinszky János születésének 100. évfordulójára készült dombormű avatásán szombaton Gárdonyban.
  • Így működik a Városházán a jutalékos rendszer
    Elemzők úgy látják: maffiaszerű módszerekkel osztják vissza a pénzeket a Városházán. Az elmúlt hetekben egymás után láttak napvilágot az újabb részletek.
MTI Hírfelhasználó