Alig változott a forint árfolyama kedd reggelre
2021. október 26. 12:05

Alig mozdult a forint árfolyama kedd reggelre a főbb devizákkal szemben az előző estihez képest a nemzetközi devizakereskedelemben, az eurót a hétfő esti 365,59 forint után kedd reggel nyolc órakor 365,66 forinton jegyezték.

A forint reggelre 0,02 százalékkal gyengült az euróval, és 0,03 százalékkal a dollárral szemben, de 0,04 százalékkal erősödött a svájci frank ellenében. Hétfőn a forint idei árfolyammélypontját érte el a dollárral és a svájci frankkal szemben is, 316,56, illetve 344,13 forintos jegyzéseken.
   
A dollár jegyzése 314,97 forintról 315,05 forintra emelkedett, a svájci franké pedig 342,42 forintról 342,27 forintra csökkent reggelre.
   
Október eleje óta a forint 1,8 százalékkal gyengült az euróval, 1,5 százalékkal a dollárral és 2,8 százalékkal a svájci frankkal szemben. Év eleji jegyzéséhez képest 0,8 százalékkal áll gyengébben az euróval, 6,1 százalékkal a dollárral és 2,0 százalékkal a svájci frankkal szemben.
 

MTI
Címkék:
  • Tarlós: A Városháza-ügynek a rendőrségen a helye
    Tarlós István: A minap összetákoltak egy vizsgálóbizottságot, amiben a vizsgálandó grémium emberei vannak többségben. Ez már önmagában is egy svihák gondolat, mert a bizottsági szavazásnál ők dönthetik majd el, hogy mi kerüljön be a bizottság jelentésébe.
  • Pilinszky megmutatta az istenkereső utat
    Pilinszky megmutatta másoknak azt az istenkereső utat, amit ő folyamatosan újra és újra járt - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériuma parlamenti államtitkára a Pilinszky János születésének 100. évfordulójára készült dombormű avatásán szombaton Gárdonyban.
  • Így működik a Városházán a jutalékos rendszer
    Elemzők úgy látják: maffiaszerű módszerekkel osztják vissza a pénzeket a Városházán. Az elmúlt hetekben egymás után láttak napvilágot az újabb részletek.
MTI Hírfelhasználó