A ködfoltok megszűnését követően derült, napos, száraz idő várható
2021. október 24. 16:52

Várható időjárás hétfő éjfélig: vasárnap túlnyomóan derült, száraz idő várható, az északkeleti megyékben számíthatunk gomolyfelhőkre, illetve a nyugati határ közelében lehet eleinte kevés felhő. Éjjel kialakulhatnak ködfoltok, nagyobb eséllyel az ország keleti felén és a délnyugati határnál, a Dráva völgyében.
   
Hétfőn a ködfoltok megszűnését követően országszerte derült, napos, száraz idő várható. Estétől jelenhet meg kevés fátyolfelhő az Alpokalja térségében. A keleti, délkeleti szelet főleg hétfőn több helyütt élénk, Sopron környékén erős lökések kísérhetik.
   
A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -5 és +1 fok között alakul, de a fagyzugos északkeleti völgyekben hidegebb, a belvárosokban, vízpartokon, illetve Sopron térségében enyhébb idő is lehet.
   
A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 11 és 16 fok között várható.
 

MTI
Címkék:
  • Tarlós: A Városháza-ügynek a rendőrségen a helye
    Tarlós István: A minap összetákoltak egy vizsgálóbizottságot, amiben a vizsgálandó grémium emberei vannak többségben. Ez már önmagában is egy svihák gondolat, mert a bizottsági szavazásnál ők dönthetik majd el, hogy mi kerüljön be a bizottság jelentésébe.
  • Pilinszky megmutatta az istenkereső utat
    Pilinszky megmutatta másoknak azt az istenkereső utat, amit ő folyamatosan újra és újra járt - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériuma parlamenti államtitkára a Pilinszky János születésének 100. évfordulójára készült dombormű avatásán szombaton Gárdonyban.
  • Így működik a Városházán a jutalékos rendszer
    Elemzők úgy látják: maffiaszerű módszerekkel osztják vissza a pénzeket a Városházán. Az elmúlt hetekben egymás után láttak napvilágot az újabb részletek.
MTI Hírfelhasználó