Napközben derült, napos idő várható, északkeleten képződhet gomolyfelhő
2021. október 23. 16:05

Várható időjárás vasárnap éjfélig: a gomolyfelhők mellett szombaton sok napsütésre számíthatunk. Csapadék nem valószínű, legfeljebb északkeleten alakulhat ki egy-egy futó zápor. Éjszaka országszerte kiderül az ég, majd vasárnap napközben derült, napos, száraz idő várható, északkeleten képződhet kevés gomolyfelhő.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -4 és +3 fok között alakul, de főként az északi völgyekben ennél hidegebb is lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 11 és 15 fok között valószínű.

MTI
Címkék:
  • Orbán Viktor Varsóban
    A miniszterelnök a lengyel fővárosban tartandó eseményről azt mondta, tizenkét olyan pártvezető találkozik, aki hangot akar adni annak a sok tízmillió embernek, akik ma európai polgárok, de úgy érzik, hogy nem képviselik őket.
  • A titkosszolgálatok támadása idegen érdek: ki a tégla?
    Földi László: Felettébb zavaró és végtelenül elszomorító, hogy a magyar polgári titkosszolgálat bármelyikében áruló tisztek létezhetnek. Ők ugyanis nem lehetnek pártkatonák, mint volt ilyen időszak a rendszerváltás előtt, hanem szakmájukat végző kiválasztottak, az országot az első vonalban védeni köteles szervezet tagjai.
  • A cselekvés lehetőségeit mutatja a Planet 2021
    A Planet 2021 Budapest nem riogatni akar, hanem megmutatni, hogy a környezet védelmében mindenki tehet valamit - mondta Áder János pénteken, miután megtekintette a rendezvény fenntarthatósági közönségprogramját.
MTI Hírfelhasználó