Labdarúgó NB - Az éllovas Kisvárda döntetlent játszott Pakson
2021. október 22. 19:46

A listavezető Kisvárda 2-2-es döntetlent játszott a Paks vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga tizedik fordulójának pénteki játéknapján.

    A pontosztozkodással mindkét csapat három kör óta nyeretlen.

    A paksiak eddig mind a tíz bajnoki mérkőzésükön szereztek és kaptak is gólt.

NB I, 10. forduló:

Paksi FC-Kisvárda Master Good 2-2 (2-1)

Paks, 1000 néző, v.: Berke

    gólszerzők: Ádám (20.), Bognár (22.), illetve Asani (4.), Navratil (65.)

    sárga lap: Papp (27.), Ádám (35.), illetve Navratil (20.), Mesanovic (37.), Cirkovic (72.), Simovic (75.), Hej (83.), Melnyik (87.), Karabeljov (89.), Nagy M. (94.)

    Paksi FC:

Nagy G. - Kinyik, Szélpál (Tamás O., 74.), Medgyes - Lenzsér (Nagy R., 84.), Papp (Böde, 74.), Bognár, Kesztyűs (Windecker, 63.), Szabó J. (Kulcsár D., 63.) - Sajbán, Ádám

    Kisvárda Master Good:

Dombó - Melnyik, Prenga, Cirkovic, Hej - Simovic (Zlicic, 78.), Karabeljov - Navratil, Ötvös, Asani (Czérna, 82.) - Mesanovic (Nagy M., 63.)

Jobban kezdett az éllovas Kisvárda, amely már a negyedik percben vezetést szerzett Asani jól helyezett kapáslövésével. A bekapott gól után azonnal átvette a kezdeményezést a minden meccsén nyílt futballt felvállaló Paks, csakhogy így sebezhetővé vált a védelme, de a Kisvárda nem tudott élni a kínálkozó lehetőségekkel. A kihagyott helyzetek megbosszulták magukat, mert a hazaiak három perc alatt két gólt szerezve fordítottak a játékrész derekán. Lendületben maradtak a zöld-fehérek, akik ennek ellenére nem tudták növelni előnyüket, sőt annyiban a vendégek álltak közelebb a gólhoz, hogy Asani betalált, de gólját les miatt nem adták meg.
   
A folytatásban is felváltva forogtak veszélyben a kapuk, a Kisvárda épp egy olyan periódusban tudott egyenlíteni, amikor kevésbé volt benne a játékában a gól. Az utolsó húsz percre fáradni látszottak a vendégek, egyre inkább tördelték a játékot szabálytalanságokkal. Ennek ellenére közel jártak ahhoz, hogy elvigyék a három pontot Paksról, mert a csereként beállt Zlicic a kapufát találta el, Navratil ziccerét pedig Nagy védte bravúrral, de végül maradt az igazságos döntetlen.


 

MTI 2021. október 22., péntek 19:43
 

 

Előző
Következő
 

MTI
Címkék:
  • Orbán Viktor Varsóban
    A miniszterelnök a lengyel fővárosban tartandó eseményről azt mondta, tizenkét olyan pártvezető találkozik, aki hangot akar adni annak a sok tízmillió embernek, akik ma európai polgárok, de úgy érzik, hogy nem képviselik őket.
  • A titkosszolgálatok támadása idegen érdek: ki a tégla?
    Földi László: Felettébb zavaró és végtelenül elszomorító, hogy a magyar polgári titkosszolgálat bármelyikében áruló tisztek létezhetnek. Ők ugyanis nem lehetnek pártkatonák, mint volt ilyen időszak a rendszerváltás előtt, hanem szakmájukat végző kiválasztottak, az országot az első vonalban védeni köteles szervezet tagjai.
  • A cselekvés lehetőségeit mutatja a Planet 2021
    A Planet 2021 Budapest nem riogatni akar, hanem megmutatni, hogy a környezet védelmében mindenki tehet valamit - mondta Áder János pénteken, miután megtekintette a rendezvény fenntarthatósági közönségprogramját.
MTI Hírfelhasználó