Fidesz: Gyurcsány akar visszatérni a hatalomba
2021. október 22. 18:12

Gyurcsány Ferenc akar visszatérni a hatalomba - kommentálta a Fidesz a Demokratikus Koalíció (DK) elnökének pénteki beszédét.

A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez eljuttatott közleményében úgy fogalmazott: a tízéves születésnapját ünneplő Gyurcsány-párt mára a baloldal legerősebb pártja.

Gyurcsány Ferenc pedig a baloldal vezére, aki az elmúlt hetek "show-műsorában" bedarálta a többi baloldali pártot, és most megerősödve tör vissza a hatalomba Márki-Zay Péterrel a kirakatban - tette hozzá a Fidesz.
   
"Nincs két baloldal, egy baloldal van, a Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldal csak a legújabb kiadás. Ne hagyjuk, hogy újra tönkretegyék az országot! Stop Gyurcsány, Stop Márki-Zay!" - áll a közleményben.

MTI
Címkék:
  • Tarlós: A Városháza-ügynek a rendőrségen a helye
    Tarlós István: A minap összetákoltak egy vizsgálóbizottságot, amiben a vizsgálandó grémium emberei vannak többségben. Ez már önmagában is egy svihák gondolat, mert a bizottsági szavazásnál ők dönthetik majd el, hogy mi kerüljön be a bizottság jelentésébe.
  • Pilinszky megmutatta az istenkereső utat
    Pilinszky megmutatta másoknak azt az istenkereső utat, amit ő folyamatosan újra és újra járt - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériuma parlamenti államtitkára a Pilinszky János születésének 100. évfordulójára készült dombormű avatásán szombaton Gárdonyban.
  • Így működik a Városházán a jutalékos rendszer
    Elemzők úgy látják: maffiaszerű módszerekkel osztják vissza a pénzeket a Városházán. Az elmúlt hetekben egymás után láttak napvilágot az újabb részletek.
MTI Hírfelhasználó