Futball: Lovrencsics nem vállal több meccset a válogatottban
2021. október 20. 19:38

Pályafutása legnagyobb sikereként élte meg, hogy két Európa-bajnokságon is részt vehetett.

A 44-szeres válogatott védő úgy érzi, hiába próbált meg mindig száz százalékon teljesíteni, 33 évesen már nem tud két fronton a saját maga által elvárt szinten játszani.

“Bár nehéz volt, de úgy döntöttem, átadom a helyem a fiataloknak és nem lépek pályáéra többet a nemzeti csapatban” – mondta a jelenleg a Hajduk Split csapatát erősítő játékos.

Élete legnagyobb büszkesége az a 44 alkalom, amikor magára ölthette a címeres mezt, és két Eb-n szerepelt a nemzeti együttessel. Marco Rossinak és a korábbi szövetségi kapitányoknak, stábtagoknak külön megköszönte az elmúlt évek sikereit. A jövőben azonban már ő is cak szurkolóként fog szorítani a válogatott minél eredményesebb szerepléséért.

Lovrencsis klubszinten három bajnoki címet nyert a Ferencvárossal, emellett egy Magyar Kupa-siker és egy lengyel bajnoki cím (Lech Poznan) kötődik a nevéhez.

m4sport.hu
Címkék:
  • Tarlós: A Városháza-ügynek a rendőrségen a helye
    Tarlós István: A minap összetákoltak egy vizsgálóbizottságot, amiben a vizsgálandó grémium emberei vannak többségben. Ez már önmagában is egy svihák gondolat, mert a bizottsági szavazásnál ők dönthetik majd el, hogy mi kerüljön be a bizottság jelentésébe.
  • Pilinszky megmutatta az istenkereső utat
    Pilinszky megmutatta másoknak azt az istenkereső utat, amit ő folyamatosan újra és újra járt - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériuma parlamenti államtitkára a Pilinszky János születésének 100. évfordulójára készült dombormű avatásán szombaton Gárdonyban.
  • Így működik a Városházán a jutalékos rendszer
    Elemzők úgy látják: maffiaszerű módszerekkel osztják vissza a pénzeket a Városházán. Az elmúlt hetekben egymás után láttak napvilágot az újabb részletek.
MTI Hírfelhasználó