Felfüggesztik a metrókocsik közlekedésének nagy részét
2021. október 18. 12:04

Egy sürgősségi vizsgálat miatt az amerikai főváros metrórendszerének adminisztrációja felfüggeszti a metrókocsik mintegy 60 százalékának közlekedését. A hatóságok egy október 12-i kisiklás körülményeit vizsgálják

. A bejelentést vasárnap tették közzé a Twitter közösségi oldalon. A metró illetékesei közölték, hogy az összes 7000-es sorozatú kocsit kivonják a forgalomból, amelyek a kocsiállomány mintegy 60 százalékát teszik ki. E vagonok nélkül a metróban hétfőn mintegy 40 szerelvény fog közlekedni - derült ki a közleményből. Így csak alapszolgáltatást biztosítanak minden vonalon, a vonatokat átlagosan 30 percenként indítják majd.

A helyi közlekedési hatóság október 12-én jelentette, hogy az egyik vonat kisiklott. A 187 utas közül senki sem sérült meg.

MTI
Címkék:
  • Tarlós: A Városháza-ügynek a rendőrségen a helye
    Tarlós István: A minap összetákoltak egy vizsgálóbizottságot, amiben a vizsgálandó grémium emberei vannak többségben. Ez már önmagában is egy svihák gondolat, mert a bizottsági szavazásnál ők dönthetik majd el, hogy mi kerüljön be a bizottság jelentésébe.
  • Pilinszky megmutatta az istenkereső utat
    Pilinszky megmutatta másoknak azt az istenkereső utat, amit ő folyamatosan újra és újra járt - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériuma parlamenti államtitkára a Pilinszky János születésének 100. évfordulójára készült dombormű avatásán szombaton Gárdonyban.
  • Így működik a Városházán a jutalékos rendszer
    Elemzők úgy látják: maffiaszerű módszerekkel osztják vissza a pénzeket a Városházán. Az elmúlt hetekben egymás után láttak napvilágot az újabb részletek.
MTI Hírfelhasználó