Erősödött a forint kedd reggelre
2021. szeptember 21. 08:38

Felfelé korrigálta kedd reggelre az előző napi gyengülését a forint a nemzetközi devizakereskedelemben.

Reggel nyolc órai jegyzésén a forint 0,25 százalékkal állt erősebben az euróval, 0,34 százalékkal a dollárral és 0,25 százalékkal a svájci frankkal szemben.
   
Az eurót a hétfő esti 354,60 forint után kedd reggel 353,73 forinton jegyezték. A dollár jegyzése 302,47 forintról 301,43 forintra, a svájci franké pedig 325,95 forintról 325,15 forintra csökkent.
   
Kedd reggeli jegyzésén a forint 1,45 százalékkal állt gyengébben a szeptember eleji árfolyamánál az euróval szemben és 2,45 százalékkal volt erősebb az év eleji jegyzésénél. A lengyel zloty a hónap eleje óta 1,87 százalékot veszített, az év eleje óta pedig 0,94 százalékkal gyengült. A cseh korona 0,19 százalékkal áll gyengébben a hó eleji jegyzésénél és 2,95 százalékkal erősödött az év eleje óta. A román lej szeptember eleje óta 0,35 százalékkal gyengült az euróval szemben, az év eleje óta pedig 1,72 százalékot veszített.

MTI
Címkék:
  • Rákosi-korszak: Karácsony megfenyegette a kormányfőt
    Dr. Somogyi János: Soha nem számított kivételes, különleges esetnek és ma sem számít annak, hogy mentális problémákkal küzdő, pszichésen sérült, fél-, vagy egész bolondok kerülnek felszínre, sőt hatalomra. Súlyos esetekben tragikus eredményre vezet, ha ilyen személyek egy ország, vagy akár egy földrész feletti hatalomra jutnak.
  • Az erdő üzem, tanterem – és örökkévalóság
    Ugron Ákos Gábor: Az erdő fenntartása, kezelése, művelése nem érthető meg rövid távú gondolkodással, ahhoz száz években, vagy éppen az örökké fennmaradó végtelenben kell gondolkodni, mert az erdőre mint örökké változó, de örökre fennmaradó életközösségként kell tekintenünk.
  • A kettős mércés EP-szélsőség
    Győri Enikő nem emlékszik parlamenti vitára és felháborodásra azzal kapcsolatban, amikor a szocialista-liberális Gyurcsány-kormány idején, 2006 októberében, a rendőrség szétverte a 1956-os forradalomra emlékező békés tüntetőket. „A rendőrterror erői ma a legeurópaibb pártnak hazudják magukat, és az EP meg őket támogatja" - emelte ki a Fidesz képviselője
MTI Hírfelhasználó