Számottevő csapadék nem valószínű, az északi szél időnként megélénkül
2021. szeptember 21. 08:23

A délnyugati, déli országrészben egyes helyeken kiadós mennyiség gyűlt össze, a csapadékzóna azonban keddre elhagyja térségünket.

Várható időjárás az ország területén kedd éjfélig: a közepesen és erősen felhős időszakok között hosszabb-rövidebb napos periódusok valószínűek.

Délután átmenetileg csökken a felhőzet, de estétől ismét felhősödés kezdődik.

Számottevő csapadék nem valószínű.

Az északi, északkeleti szél időnként megélénkül.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 13, 18 fok között valószínű. Késő estére 9 és 14 fok közé csökken a hőmérséklet.

met.hu
Címkék:
  • Rákosi-korszak: Karácsony megfenyegette a kormányfőt
    Dr. Somogyi János: Soha nem számított kivételes, különleges esetnek és ma sem számít annak, hogy mentális problémákkal küzdő, pszichésen sérült, fél-, vagy egész bolondok kerülnek felszínre, sőt hatalomra. Súlyos esetekben tragikus eredményre vezet, ha ilyen személyek egy ország, vagy akár egy földrész feletti hatalomra jutnak.
  • Az erdő üzem, tanterem – és örökkévalóság
    Ugron Ákos Gábor: Az erdő fenntartása, kezelése, művelése nem érthető meg rövid távú gondolkodással, ahhoz száz években, vagy éppen az örökké fennmaradó végtelenben kell gondolkodni, mert az erdőre mint örökké változó, de örökre fennmaradó életközösségként kell tekintenünk.
  • A kettős mércés EP-szélsőség
    Győri Enikő nem emlékszik parlamenti vitára és felháborodásra azzal kapcsolatban, amikor a szocialista-liberális Gyurcsány-kormány idején, 2006 októberében, a rendőrség szétverte a 1956-os forradalomra emlékező békés tüntetőket. „A rendőrterror erői ma a legeurópaibb pártnak hazudják magukat, és az EP meg őket támogatja" - emelte ki a Fidesz képviselője
MTI Hírfelhasználó