Gyengült pénteken a forint
2021. szeptember 17. 19:19

Gyengült pénteken a forint a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon és a hetet is veszteséggel fejezte be.

A forint 0,6 százalékot adott le árfolyamából az euróval, 0,9 százalékot a dollárral és 0,5 százalékot a svájci frankkal szemben pénteken.
   
Az eurót a kora reggeli 350,71 forint után este hat órakor 352,75 forinton jegyezték. A dollár jegyzése 297,87 forintról 300,70 forintra ment fel, a svájci franké pedig 321,49 forintról 322,94 forintra.
   
Péntek esti jegyzésén a forint a hét eleji kezdéshez képest 0,9 százalékot veszített az euróval, 1,6 százalékot a dollárral és 0,2 százalékot a svájci frankkal szemben.
   
Az euróval szemben szeptember eleje óta 1,2 százalékkal gyengült a forint, a dollárral szemben 1,8 százalékot veszített, a svájci frankkal szemben pedig 0,1 százalékkal gyengült.
   
A forint a dollárral szemben 1,3 százalékkal gyengült az év eleje óta, de 2,7 százalékkal áll erősebben az euróval és 3,7 százalékkal a svájci frankkal szemben.
 

MTI
Címkék:
  • Rákosi-korszak: Karácsony megfenyegette a kormányfőt
    Dr. Somogyi János: Soha nem számított kivételes, különleges esetnek és ma sem számít annak, hogy mentális problémákkal küzdő, pszichésen sérült, fél-, vagy egész bolondok kerülnek felszínre, sőt hatalomra. Súlyos esetekben tragikus eredményre vezet, ha ilyen személyek egy ország, vagy akár egy földrész feletti hatalomra jutnak.
  • Az erdő üzem, tanterem – és örökkévalóság
    Ugron Ákos Gábor: Az erdő fenntartása, kezelése, művelése nem érthető meg rövid távú gondolkodással, ahhoz száz években, vagy éppen az örökké fennmaradó végtelenben kell gondolkodni, mert az erdőre mint örökké változó, de örökre fennmaradó életközösségként kell tekintenünk.
  • A kettős mércés EP-szélsőség
    Győri Enikő nem emlékszik parlamenti vitára és felháborodásra azzal kapcsolatban, amikor a szocialista-liberális Gyurcsány-kormány idején, 2006 októberében, a rendőrség szétverte a 1956-os forradalomra emlékező békés tüntetőket. „A rendőrterror erői ma a legeurópaibb pártnak hazudják magukat, és az EP meg őket támogatja" - emelte ki a Fidesz képviselője
MTI Hírfelhasználó