Erősödött kissé a forint kedd reggelre
2021. augusztus 3. 08:25

Szerény erősödést ért el a forint kedd reggelre az előző esti árfolyamához képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizapiacon.

Az euró jegyzése a hétfő esti 356,40 forintról 356,32 forintra csökkent, a dollár jegyzése 300,36 forintról 300,00 forintra ment le, a svájci frankot pedig az előző esti 331,60 forint után 331,33 forinton jegyezték hétfő reggel nyolc órakor.
   
A forint kedd reggeli jegyzésén a hétfői kezdéshez képest 0,4 százalékkal áll erősebben az euróval, 0,7 százalékkal erősebben a dollárral és a svájci frankkal szemben. Augusztusi kezdőárfolyamához képest a forint 0,5 százalékkal erősödött mindhárom devizával szemben.
   
Az év eleji jegyzéséhez képest kedd reggeli árfolyamán 1,7 százalékkal erősödött a forint az euróval és 1,2 százalékkal a svájci frankkal szemben, 1,1 százalékkal áll gyengébben viszont a dollárral szemben.

MTI
Címkék:
  • A magyarok mindig rendes feltámadásra várnak
    "Mi, magyarok mindig rendes feltámadásra várunk", ez pedig csak akkor van, ha saját erőnkből tudjuk elhárítani a fenyegető veszélyt vagy saját erőnkből tudunk változtatni a sorsunkon - jelentette ki az Országgyűlés elnöke pénteken az Országházban rendezett Petneházy történelmi konferencián.
  • Az őszödi beszéd után megverték az embereket
    Orbán Viktor miniszterelnök a közrádióban az őszödi beszédet „dermesztő pillanatnak" nevezve a magyar politikában azt mondta: ijesztő dolog, hogy aki ezt az egész helyzetet előidézte, a beszédet elmondta, becsapta az embereket, hazugsággal került kormányra, elvette az emberek pénzét, majd csődbe vitte az országot még ma is a baloldal vezetője.
  • RMDSZ-kongresszus Marosszentgyörgyön
    A nemzeti identitás a legfontosabb közösségszervező szervező elv - hangoztatta Kelemen Hunor szövetségi elnök pénteken Marosszentgyörgyön, az RMDSZ 15. kongresszusán.
MTI Hírfelhasználó