Varga Judit: Szombat este újra muzsikaszó szállt a füredi házak felett
2021. augusztus 1. 23:10

A balatonfüredi Anna-bál lassan két évszázada a nyár, a fiatalság és a nagy találkozások ünnepe, bár voltak évek, mint a tavalyi, amikor a füredi utcák csendesek maradtak – írta Facebook-oldalán Varga Judit.

Éppen ezért most még nagyobb hálával tekinthetünk az olyan ünnepi pillanatokra, melyeket ez a nagy múltú esemény lehetővé tesz.

Tegnap este ismét felbolydult a város, újra muzsikaszó szállt a füredi házak felett, fehéren világítottak az első bálozók ruhái, izgatottan dobbantak a szívek, összecsendültek a poharak, s rég nem látott ismerősök vidáman köszönthették újra egymást – olvasható az igazságügyi miniszter bejegyzésében.

Fotók: MTI/Vasvári Tamás

MNO - Facebook
Címkék:
  • Magyar rajztanítási módszer világsikere
    Huszár Antal: A „Huszár-módszer” 2020-ban egy újabb mértani felfedezésemmel bővült, mely az emberi szem által érzékelt legszebb arány, az „arany-arány”, vagy ismertebb nevén az „aranymetszés” művészetekben történő alkalmazására nyújt forradalmian új megoldás.
  • Nőni fog a nyomás a határon
    A magyar déli határon próbálnak bejutni azok, akik elhagyják Afganisztánt; nőni fog a nyomás a határon - mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Röszkén, miután cseh kollégája, Andrej Babis társaságában ellátogatott a magyar-szerb határhoz. Senki sem követelheti, hogy amiért az országainkban sok nemzedék megdolgozott, az sokmilliós migránsbeáramlással semmivé legyen.
  • A klíma gyorsabban változik, mint eddig bármikor
    Áder János köztársasági elnök elmondta, ma globálisan többet fogyasztunk a természeti tőkéből, mint amennyi új tud termelődni. Ezért is fontos a Budapesten tartandó fenntarthatósági expo, amely a megoldásokról szól majd. Lesz emellett tudományos tanácskozás is, amely különböző témákat fog körül járni, mint például a vízválság vagy a közlekedés.
MTI Hírfelhasználó