Túlnyomórészt száraz, napos idő, néhol viharos széllökések
2021. július 30. 08:37

Országos előrejelzés: péntek estig: a sok napsütést időnként kevés gomoly- és fátyolfelhő zavarhatja. Az ország döntő részén nem várható csapadék, de a Dunántúl északnyugati részén, illetve a hegyekben nem zárható ki néhol zápor, zivatar.

Erős vagy viharos széllökés csak zivatarok környezetében fordulhat elő. A hőmérséklet kora délután 32 és 36, késő este 20 és 28 fok között várható.

met.hu
Címkék:
  • Jogi bástyákkal is védeni kell a család intézményét
    Vejkey Imre: Minket azért akarnak kiközösíteni, mert megvédjük a családokat és a gyermekeket, mert nem engedjük a család relativizálását! Egyetértünk Ferenc pápával, aki budapesti látogatása során búcsúzóul azt üzente a magyaroknak és az egész világnak, hogy „a család apából, anyából és gyermekekből áll, pont”.
  • Megújul a pápai katolikus nagytemplom
    Jövő tavasszal megkezdődik a pápai katolikus nagytemplom megújítása. Elsőként a templom külseje újul meg, a tervek szerint 2023 tavaszára - közölte a Veszprémi Főegyházmegye érseke kedden a Veszprém megyei településen.
  • Bethlen István országépítő munkája
    Meggyőződésem, hogy Bethlen Istvánnak és kormányának évtizedeken át méltatlanul zárójelbe tett, sőt, elhazudott országépítő munkája hasznos válaszokat adhat azokra a kérdésekre is, amelyekkel saját korunk kihívásai szembesítenek bennünket - fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök a Bethlen-kormány megalakításának 100. évfordulója alkalmából szervezett keddi konferenciára írt köszöntőjében.
MTI Hírfelhasználó