Varga Judit Lewis Hamiltonnak: A cipész maradjon a kaptafánál
2021. július 29. 22:06

„Sajnálattal láttam, hogy ma Lewis Hamilton is csatlakozott a gyermekvédelmi törvényünket támadó nemzetközi fake news-gyártók táborához” – közölte Varga Judit a Facebook-oldalán megosztott bejegyzésben.

Az igazságügyi miniszter hozzátette: A magyar gyermekek védelme a magyar szülőkre tartozik és nem külföldi autóversenyzőkre. Jómagam a KRESZ-vizsgára nem a sajtóból készültem, hanem tankönyvekből.

„Javaslom Lewis Hamiltonnak is, hogy mielőtt butaságokat állít, olvassa el a magyar gyermekvédelmi törvényt. A cipész maradjon a kaptafánál, a Forma–1-es pilóta pedig az autóversenyzésnél” – mondta a kormánypárti politikus, aki egyúttal sok sikert kívánt a brit pilótának a soron következő Magyar Nagydíjra.

Mint ismert: a kormány népszavazást kezdeményez, miután a júniusban elfogadott gyermekvédelmi törvényt több támadás is érte Brüsszelből, mivel a jogszabály – többek között – megtiltja az LMBTQ-érzékenyítést folytató szervezeteknek, hogy az iskolákban vagy az óvodákban előadásokat tartsanak.

Emiatt fakadt ki Lewis Hamilton az Instagram-oldalán, amikor egy bejegyzésben a törvényt támadta, és arra buzdította a magyar szurkolóit, hogy az LMBTQ-közösséget támogatva voksoljanak a referendumon. Az autóversenyző már nem először tett hitet a homoszexuális propaganda mellett, pedig évekkel ezelőtt még a saját unokaöccsét is megszólta, amiért fiú létére lányruhát vett fel egy családi rendezvényen. A pilóta akkor rengeteg kritikát kapott, aminek hatására végül az LMBTQ-ideológia egyik fő szószólójává avanzsált.

MNO - Facebook
Címkék:
  • Magyar rajztanítási módszer világsikere
    Huszár Antal: A „Huszár-módszer” 2020-ban egy újabb mértani felfedezésemmel bővült, mely az emberi szem által érzékelt legszebb arány, az „arany-arány”, vagy ismertebb nevén az „aranymetszés” művészetekben történő alkalmazására nyújt forradalmian új megoldás.
  • Nőni fog a nyomás a határon
    A magyar déli határon próbálnak bejutni azok, akik elhagyják Afganisztánt; nőni fog a nyomás a határon - mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Röszkén, miután cseh kollégája, Andrej Babis társaságában ellátogatott a magyar-szerb határhoz. Senki sem követelheti, hogy amiért az országainkban sok nemzedék megdolgozott, az sokmilliós migránsbeáramlással semmivé legyen.
  • A klíma gyorsabban változik, mint eddig bármikor
    Áder János köztársasági elnök elmondta, ma globálisan többet fogyasztunk a természeti tőkéből, mint amennyi új tud termelődni. Ezért is fontos a Budapesten tartandó fenntarthatósági expo, amely a megoldásokról szól majd. Lesz emellett tudományos tanácskozás is, amely különböző témákat fog körül járni, mint például a vízválság vagy a közlekedés.
MTI Hírfelhasználó