Erősödött kissé csütörtök reggelre a forint
2021. július 29. 08:56

A forint erősödött kissé a főbb devizákkal szemben csütörtök reggelre a nemzetközi devizakereskedelemben.

A forint az előző este hét órai árfolyamához képest az euróval szemben 0,14 százalék, a dollárral szemben 0,49 százalék, a svájci frankkal szemben pedig 0,03 százalék erősödésre tett szert csütörtök reggel nyolc órára. Az euró jegyzése 360,65 forintról 360,15 forintra, a dolláré 305,26 forintról 303,77 forintra, a svájci franké pedig 334,33 forintról 334,23 forintra csökkent.

A hét eleji kezdéshez képest a forint árfolyama csütörtök reggel 0,03 százalékkal állt gyengébben az euróval, 0,67 százalékkal erősebben a dollárral és 0,48 százalékkal gyengébben a svájci frankkal szemben. A hó eleje óta mindhárom devizával szemben gyengült, az euróval és a dollárral szemben egyaránt 2,6 százalékkal, a svájci frankkal szemben pedig 4,4 százalékkal.

MTI
Címkék:
  • A magyarok mindig rendes feltámadásra várnak
    "Mi, magyarok mindig rendes feltámadásra várunk", ez pedig csak akkor van, ha saját erőnkből tudjuk elhárítani a fenyegető veszélyt vagy saját erőnkből tudunk változtatni a sorsunkon - jelentette ki az Országgyűlés elnöke pénteken az Országházban rendezett Petneházy történelmi konferencián.
  • Az őszödi beszéd után megverték az embereket
    Orbán Viktor miniszterelnök a közrádióban az őszödi beszédet „dermesztő pillanatnak" nevezve a magyar politikában azt mondta: ijesztő dolog, hogy aki ezt az egész helyzetet előidézte, a beszédet elmondta, becsapta az embereket, hazugsággal került kormányra, elvette az emberek pénzét, majd csődbe vitte az országot még ma is a baloldal vezetője.
  • RMDSZ-kongresszus Marosszentgyörgyön
    A nemzeti identitás a legfontosabb közösségszervező szervező elv - hangoztatta Kelemen Hunor szövetségi elnök pénteken Marosszentgyörgyön, az RMDSZ 15. kongresszusán.
MTI Hírfelhasználó