A fátyol- és gomolyfelhők mellett sok napsütés, helyenként zápor, zivatar
2021. július 27. 08:49

Országos előrejelzés: kedd estig: a fátyol- és gomolyfelhők mellett sok napsütésre számíthatunk. Nagyobb eséllyel az északnyugati, északi megyékben magasabbra törhetnek a gomolyfelhők, és ott helyenként záporok, zivatarok is kialakulhatnak. Többfelé erős lesz a déli, délnyugati szél, de zivatarok környezetében is lehetnek erős vagy viharos lökések.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 31 és 37 fok között várható.

Késő estére 22 és 28 fok közé hűl le a levegő.

MTI
Címkék:
  • Magyar rajztanítási módszer világsikere
    Huszár Antal: A „Huszár-módszer” 2020-ban egy újabb mértani felfedezésemmel bővült, mely az emberi szem által érzékelt legszebb arány, az „arany-arány”, vagy ismertebb nevén az „aranymetszés” művészetekben történő alkalmazására nyújt forradalmian új megoldás.
  • Nőni fog a nyomás a határon
    A magyar déli határon próbálnak bejutni azok, akik elhagyják Afganisztánt; nőni fog a nyomás a határon - mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Röszkén, miután cseh kollégája, Andrej Babis társaságában ellátogatott a magyar-szerb határhoz. Senki sem követelheti, hogy amiért az országainkban sok nemzedék megdolgozott, az sokmilliós migránsbeáramlással semmivé legyen.
  • A klíma gyorsabban változik, mint eddig bármikor
    Áder János köztársasági elnök elmondta, ma globálisan többet fogyasztunk a természeti tőkéből, mint amennyi új tud termelődni. Ezért is fontos a Budapesten tartandó fenntarthatósági expo, amely a megoldásokról szól majd. Lesz emellett tudományos tanácskozás is, amely különböző témákat fog körül járni, mint például a vízválság vagy a közlekedés.
MTI Hírfelhasználó