Bohócsapkával lepték meg a Jobbik elnökét
2021. május 12. 22:30

A Fidelitas szerint Gyurcsány Ferenc irányítja a baloldali összefogást, ha pedig valaki fel akar kéredzkedni a listájukra, akkor el kell játszania a neki leosztott szerepet. A szervezet szerint Jakab Péter a saját önbecsülésével együtt az egész Jobbikot szeretné eladni Gyurcsány Ferencnek. A Fidesz ifjúsági tagozata szerint így lett a Jobbikból, az egykori nemzeti radikális pártból Gyurcsány Ferenc bohóccsapata – hangzott el az M1 Híradójában.

A Fidelitas bohócsapkát vitt a Jobbik elnökének, Jakab Péternek szerdán.

Szerepének megfelelő ajándékot vittünk a Jobbik vezetőjének, Jakab Péternek. A napnál is világosabb, hogy Gyurcsány az Apró-villából irányítja a baloldali összefogást, és ha valaki fel akar kéredzkedni a listájukra, el kell játszania a neki leosztott szerepet. Így lett Jakab Péter, Gyurcsány száraztésztás, krumpliszsákos vagy éppen piroslapos bohóca – olvasható a Fidelitas bejegyzésében.

„Jakab Péternek és a Jobbiknak semmi sem drága, ha a hatalom megszerzéséről van szó. Csakhogy bármennyire is követi hűségesen főnöke parancsait Jakab, az ellenzéki összefogás valódi győztese egyedül Gyurcsány lehet” – mondta Illés Boglárka, a Fidelitas elnöke.

hirado.hu - M1
Címkék:
  • EURO-2020 - Nyolcvannégy percig tartott a müncheni csoda
    A magyar válogatott hiába vezetett kétszer is, végül 2-2-es döntetlent játszott a német csapat vendégeként Münchenben a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének szerdai zárásán, így negyedikként zárt a csoportjában, és kiesett.
  • Magyarország fényekben
    Magyar nemzeti színekkel világított az ország a Németország-Magyarország labdarúgó-mérkőzés alatt 2021. június 23-án.
  • Orbán Viktor: az Európai Bizottság elnökének közleménye szégyenletes
    "Az Európai Bizottság elnökének közleménye szégyenletes, mert valótlan állításokra épül. A nemrég elfogadott magyar törvénytervezet védi a gyermekek jogait, garantálja a szülők jogait, és nem vonatkozik a 18 éven felüliek szexuális orientációval kapcsolatos jogaira, így semmilyen diszkriminatív elemet nem tartalmaz" - áll Orbán Viktor miniszterelnöknek az MTI-hez eljuttatott nyilatkozatában.
MTI Hírfelhasználó