Bölöni László távozott a Panathinaikosz vezetőedzői posztjáról
2021. május 11. 16:27

Bölöni László kedden távozott a görög Panathinaikosz labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról.

Bölöni László a felsőházi rájátszásba juttatná új csapatát

Bölöni – pao.gr

Az athéni klub honlapjának rövid közleménye szerint a marosvásárhelyi születésű 68 éves szakvezető mellett a segítőjétől, Szergej Kuznyecovtól is elköszöntek két fordulóval a szezon vége előtt.
   
A tavaly október közepén kinevezett Bölöni irányításával a csapat a Görög Kupában a negyeddöntőben búcsúzott, míg a bajnoki tabellán csupán az ötödik helyen áll, azaz nem léphet ki az európai kupaporondra a következő szezonban.

Panathinaikos FC vector logo (.AI) - LogoEPS.com
   

Bölöni játékosként 1986-ban BEK-győztes volt a Steaua Bucuresti színeiben, edzőként pedig a többi között a román válogatottat és a Sporting CP-t irányította, illetve dolgozott az arab világban, valamint több francia és belga klubnál is.

MTI
Címkék:
  • Kövér: Magyarország magyar ország akar maradni
    Kövér László azt mondta: a több mint ezeréves Kárpát-medencei magyar történelemben "egy demokratikusan megválasztott Országgyűlés által 2011-ben megalkotott első írott alkotmányunk szerint mi, magyarok a jövőben is önrendelkező és cselekvőképes államban, önazonosságát megőrző nemzetként és demokratikus jogrendben akarunk élni".
  • Csatanyerés a keresztény önvédelemben
    A kereszténységet ennél bőszültebben már alig lehet támadni! Ne feledjék, a keresztényüldözés a XXI. század legjelentősebb emberi jogi válsága. A világban soha nem látott mértékben tombol a keresztényüldözés! Naponta átlagosan nyolc keresztényt gyilkolnak meg, és mintegy 260 millió hívő van kitéve üldöztetésnek.
  • Éric Zemmour: Magyarországnak igaza van
    Éric Zemmour kifejtette, hogy a labdarúgó-Európa-bajnokságot is – mint oly sok nagyszabású sportversenyt – foglyul ejtették különféle lobbik és mozgalmak, amelyek felhasználják a népszerű sportokat és sporteseményeket saját kisebbségi ideológiájuk terjesztésére.
MTI Hírfelhasználó