Elkészült a Volner Párt választási programja: oktatási forradalom
2021. május 11. 14:30

Az oktatást nevezte "a magyar jövő" kulcsterületének keddi budapesti sajtótájékoztatóján Volner János, pártja választási programjának első elemét bemutatva.

Volner Párt 2022 | Tisztességes viszonyokat, fenntartható fejlődést csak  normális pártok tudnak teremteni.

A Volner Párt elnöke kiemelte: óriási kitörési lehetőséget jelent, hogy a következő európai uniós finanszírozási ciklusban forrásbőség jellemzi majd a képzés területét.
   
Magyarország oktatási forradalom kapujában állhat, ha kellő pénzt kellő szakértelemmel használ fel - hangoztatta a politikus, független parlamenti képviselő.
   
Volner János kitért a mesterséges intelligencia általános alkalmazásának fontosságára, az ezen a területen rendelkezésre álló kínai ismeretek átvételét sürgetve.

A pártvezető – MTI/Rosta Tibor   

Leszögezte azt is: hazafias nemzeti alaptanterv nélkül nem létezhet Magyarországon versenyképes jövő. Ez nem nacionalizmust jelent, hanem az iskolákban átadott tudás révén erősebb kapcsolódást a szülőföldhöz, a nemzethez - fűzte hozzá.

MTI
Címkék:
  • EURO-2020 - Nyolcvannégy percig tartott a müncheni csoda
    A magyar válogatott hiába vezetett kétszer is, végül 2-2-es döntetlent játszott a német csapat vendégeként Münchenben a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének szerdai zárásán, így negyedikként zárt a csoportjában, és kiesett.
  • Magyarország fényekben
    Magyar nemzeti színekkel világított az ország a Németország-Magyarország labdarúgó-mérkőzés alatt 2021. június 23-án.
  • Orbán Viktor: az Európai Bizottság elnökének közleménye szégyenletes
    "Az Európai Bizottság elnökének közleménye szégyenletes, mert valótlan állításokra épül. A nemrég elfogadott magyar törvénytervezet védi a gyermekek jogait, garantálja a szülők jogait, és nem vonatkozik a 18 éven felüliek szexuális orientációval kapcsolatos jogaira, így semmilyen diszkriminatív elemet nem tartalmaz" - áll Orbán Viktor miniszterelnöknek az MTI-hez eljuttatott nyilatkozatában.
MTI Hírfelhasználó