Ismeretlenek élnek vissza a Századvég nevével
2021. május 8. 09:08

Az elmúlt időszakban több partnerük jelezte, valamint egyéb bejelentés is érkezett hozzájuk magánszemélyek részéről, hogy a Századvég, illetve a Századvég vezetőinek nevével visszaélve, ismeretlenek, ismeretlen telefonszámról bejelentkezve valótlanságokat állítanak és információkat próbálnak megszerezni a felkeresett cégektől és személyektől – írja a Századvég Alapítvány a közleményében.

A Századvég minden hasonló esetben, így most is megteszi a szükséges jogi lépéseket, hogy megakadályozza a további visszaéléseket.

Amennyiben hasonló esetről van tudomásuk, esetleg közvetlenül érintettek ilyen jellegű megkeresésben, kérik jelezzék a szazadveg@szazadveg.hu központi e-mail-címen, ezzel is segítve a hatóságok munkáját.

hirado.hu
Címkék:
  • Felesége mentette meg egy szovjet tanktól
    Lőte Attila pályafutása során főszerepek és karakterszerepek sokaságát játszotta el, legnagyobb elismerése a közönség szeretete és a pályatársak iránta érzett megbecsülése. A színész ugyanakkor mindig nyíltan vállalta, hogy sosem tartozott klikkekhez, illetve nemzeti, konzervatív érzelmeit azokban az évtizedekben sem tagadta meg, amikor nyilvánvaló volt, hogy ezért nem fogják díjazni.
  • Orbán: Jankovics Marcell megmutatta, miért harcolunk
    Jankovics Marcell küldetése az volt, hogy megmutassa, miért harcolunk - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a május végén elhunyt Kossuth- és Balázs Béla-díjas rajzfilmrendező, a nemzet művésze temetésén kedden Budapesten.
  • A gyermekek fejlődésének biztosítása az elsődleges
    Magyarország úgy gondolja, hogy a családok védelme, a gyermekek fejlődésének és az egyéni életút háborítatlanságának biztosítása elsődleges kötelességünk - jelentette ki az igazságügyi miniszter kedden Luxemburgban, az európai uniós tagországok általános uniós ügyekkel foglalkozó szakminisztereinek tanácsülését követően.
MTI Hírfelhasználó