Viharos éjszaka után ilyen napra számíthatunk
2021. május 6. 08:59

A szerdai viharos időjárás után csütörtökön már nyugodtabb idő várható. Csütörtökön a legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 19 fok között alakul.

Forrás: Met.hu

Szerda délután több északnyugati járásra másodfokú riasztást adott ki a viharos szél veszélye miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat.  A késő esti órákra a front átvonult az országon, mögötte mindenütt gyorsan csillapodott a légmozgás, de a viharos szél Pest megyében és Budapesten is károkat okozott.

A met.hu oldal előrejelzése szerint rövidebb-hosszabb napos időszakokra is számíthatunk, az Északi-középhegységben és környékén azonban naposabb lehet az idő. Legfeljebb elvétve fordulhat elő jelentéktelen eső.

A nyugati, délnyugati szelet az ország északi megyéiben erős széllökések kísérhetik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 19 fok között alakul. Késő estére 7 és 12 fok közé hűl le a levegő.

Pénteken egy újabb hidegfront érkezett, ám vasárnaptól már erőteljes melegedés veszi kezdetét.

hirado.hu - met.hu
Címkék:
  • EURO-2020 - Nyolcvannégy percig tartott a müncheni csoda
    A magyar válogatott hiába vezetett kétszer is, végül 2-2-es döntetlent játszott a német csapat vendégeként Münchenben a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének szerdai zárásán, így negyedikként zárt a csoportjában, és kiesett.
  • Magyarország fényekben
    Magyar nemzeti színekkel világított az ország a Németország-Magyarország labdarúgó-mérkőzés alatt 2021. június 23-án.
  • Orbán Viktor: az Európai Bizottság elnökének közleménye szégyenletes
    "Az Európai Bizottság elnökének közleménye szégyenletes, mert valótlan állításokra épül. A nemrég elfogadott magyar törvénytervezet védi a gyermekek jogait, garantálja a szülők jogait, és nem vonatkozik a 18 éven felüliek szexuális orientációval kapcsolatos jogaira, így semmilyen diszkriminatív elemet nem tartalmaz" - áll Orbán Viktor miniszterelnöknek az MTI-hez eljuttatott nyilatkozatában.
MTI Hírfelhasználó